| Ankieta: Jakim wynikiem zakończy się walka? Ankieta jest zamknięta. | |||
| Chiosra przez KO/TKO |    | 13 | 68.42% | 
| Chiosra na PKT |    | 3 | 15.79% | 
| Remis |    | 0 | 0% | 
| Gerber przez KO/TKO |    | 2 | 10.53% | 
| Gerber na PKT |    | 1 | 5.26% | 
| Razem | 19 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] | 
| 
					Chisora vs Gerber
				 | 
| 
					28-08-2013, 08:59 AM 
| 
 | |||
| RE: Chisora vs Bojcow? 
					Jeszcze ja przyspamuję  KSW 24 nie obejrzę. Wybieram boks, który będzie bardziej emocjomujący, na wyższym poziomie, i nie w PPV. | |||
| 
					28-08-2013, 09:05 AM 
| 
 | |||
					Urlop mam więc sobie tego Bojcowa dziś przestudiuję. Poszukam zalet i wad. Bo tak na teraz to mi ciężko ocenić ten pojedynek.
				 | |||
| 
					28-08-2013, 10:36 AM 
| 
 | |||
					Przerwy i wyjście do ringu raz - dwa razy do roku odbiły się głównie na fizycznej formie Bojcowa. Praca nóg to powolne człapanie, ciosy dosyć sygnalizowane, lewy prosty w niczym mu nie pomaga, dosyć ociężały, ręce wolne. Słabo wchodzi w walki, szarża Chisory w stylu Brewstera z walki z Andrew może to szybko zakończyć. Do tego mało ciosów i zrywów w wykonaniu Bojcowa widzę. Rosjanin w walce z Nesterenko a Wilsonem np to duża różnica na minus do ostatniej walki. Żadnych sensownych rywali na rozkładzie i teraz wyjazd na wyspy do Del Boya? Silna prawa ręka jest ale fizycznie słabiutko.. Ostatnia walka Bojcowa w jakimś garażu bez światła a tutaj gorąca brytyjska publika.. Dereck Chisora jest dla mnie zdecydowanym faworytem.
				 | |||
| 
					28-08-2013, 10:41 AM 
| 
 | |||
					Chisora jest faworytem, ale mimo wszystko, pomimo tego co piszesz, Bojcowa nie skreślam. Ten człowiek jest tak nieobliczalny, że... sam nie wiem co o nim myśleć   | |||
| 
					28-08-2013, 10:43 AM 
| 
 | |||
|  RE: Chisora vs Bojcow? 
					Bojcow powiedział, że potrzebuje walki na przetarcie przed Chisorą. Przeczuwałem, że do tego starcia nie dojdzie.
				 | |||
| 
					28-08-2013, 11:21 AM 
| 
 | |||
					To kontrakty już podpisane czy nie? Co do Bojcowa, to może i ma czym uderzyć, ale jest dosyć "sztywny" w tym swoim boksowaniu. A Chisora jak to Chisora taki taran, mam nadzieję, że wróci taki jak wcześniej i będzie napierał cały czas. | |||
| 
					28-08-2013, 11:29 AM 
| 
 | |||
| RE: Chisora vs Bojcow? (28-08-2013 10:43 AM)Metzger napisał(a): Bojcow powiedział, że potrzebuje walki na przetarcie przed Chisorą.Nie dziwi mnie to. Po tym jak zobaczyłem dziś jego ostatnie walki to on nie ma czego szukać w czołówce HW. Wyglądał tam bardzo słabo. Del Boy by go zjadł. Aż dziwne mi się wydawało to, że Sauerland puszcza go na Wyspy w takiej dyspozycji.. | |||
| 
					28-08-2013, 03:59 PM 
| 
 | |||
| RE: Chisora vs Bojcow 
					Dodałem ankietę i zaktualizowałem temat.  Wątpię w przygotowanie Bojcowa, do walki już niewiele czasu, a on sam nie błyszczał ostatnio. W ogóle orientuje się kto jest w sztabie szkoleniowym Rosjanina? | |||
| 
					28-08-2013, 04:14 PM 
| 
 | |||
					Widzę, że większość z Was stawia na Derecka...to w takim razie ja twierdzę, że Bojcow pokona Chisorę, przez TKO. Tak zagłosowałem w ankiecie.
				 | |||
| 
					28-08-2013, 04:18 PM 
| 
 | |||
					Ja się jeszcze wstrzymam. Zobaczymy co będzie działo się z Bojcowem do walki.
				 | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości