Fajne filmy, które polecacie
|
24-04-2017, 09:00 AM
|
|||
|
|||
RE: Fajne filmy, które polecacie
Dzięki Kubala za propozycje, będę miał co robić podczas majówki
![]() |
|||
04-05-2017, 02:01 AM
|
|||
|
|||
(19-04-2017 11:33 AM)kubala1122331 napisał(a): Dodałbym cię @Wilczek na filmweb do znajomych @Kubala na swoim profilu mam napisane, że nie przyjmuję zaproszeń, choć mnóstwo ich dostaję to jednak zdecydowałem się na te "minimum filmowej intymności" ![]() ![]() "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
21-05-2017, 12:44 PM
|
|||
|
|||
http://m.filmweb.pl/film/Sezon+na+zabijanie-2013-645470 Polecam ! Travolta i De Niro, motyw zemsty. Jeden
z lepszych filmów które oglądalem w ostatnim czasie, nie sugerujcie się w miarę słabą oceną! ! http://m.cda.pl/video/10261912 |
|||
31-05-2017, 02:33 PM
|
|||
|
|||
Jestem po 4 odcinkach nowego Twin Peaks.
Tak naprawdę to ciężko o jakąś logiczną recenzję. Nie zdradzając fabuły powiem tylko ze widać tam bardzo rękę Lyncha, generalnie ten Twin Peaks (zaznaczam iż piszę o pierwszych 4 odcinkach z 18) jest nieźle porąbany... Oglądał ktoś z was może? |
|||
31-05-2017, 11:32 PM
|
|||
|
|||
Ja raczej filmy ogarniam, za serialami szczerze nie przepadam. Blockbustery jak blockbustery, jak ktoś lubi to z chęcią przyjmie nowych Piratów, Obcego, Strażników Galaktyki czy Szybkich i wściekłych. Z innych tytułów oglądałem tylko Krąg z Hermioną i szczerze nie polecam. Za to bardzo podobała mi się Piękna i Bestia z nią.
Koniecznie muszę wybrać się na zbierający świetne recenzje Jutro będziemy szczęśliwi oraz na Song to song, który chyba mnie rozczaruje, ale obsada jest tak genialna, że o mój Boże. Gosling, Blanchett, Fassbender czy Mara, która mogłaby być moją żoną ![]() Widziałem jeszcze Ostatnią Klątwę. Sam scenariusz jest fatalny jak na potencjał który w nim tkwił, o tyle samo wykonanie: dzwiek, kapitalny montaz spowodowały, że ja się całkiem dobrze na tym filmie bawiłem. |
|||
27-06-2017, 10:09 PM
|
|||
|
|||
Oglądał ktoś z was ten film kiedyś? http://m.filmweb.pl/film/Żywot+Mateusza-1967-12135 Uwielbiam filmy z Pieczką,
jestem ciekawy czy ten jest wart obejrzenia, w końcu został nakręcony w czasie złotej ery Polskiej kinematografii. |
|||
28-06-2017, 02:05 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-06-2017 02:11 AM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
Za dzieciaka oglądałem, niewiele pamiętam, ale zobaczyć warto na pewno.
Ja ostatnio oglądam dużo różnych filmów. Szczególnie polecam "Wichry namiętności" z genialnymi kreacjami Brada Pitta (kiedyś odbierałem go jako słitaśnego chłopczyka, a on praktycznie w każdym filmie gra rewelacyjnie), Anthony'ego Hopkinsa, Julie Ormond i Aidana Quinna, oraz wręcz męczący fizycznie, ale niebanalny "Czyż nie dobija się koni?" Sydneya Pollacka z Jane Fondą. |
|||
29-06-2017, 12:01 PM
|
|||
|
|||
Dziś może w końcu zabiorę się za Noc Oczyszczenia 3. Miałem już dawno obejrzeć ale albo zapominałem, albo brakowało czasu. Taki luźny film na nudny wieczór.
|
|||
24-07-2017, 02:03 PM
|
|||
|
|||
Warto obejrzeć Kamienne pięści o Duranie ,z De Niro? Bo dziś się zabieram. Jest film z rzeczywistością czy
tzw przekolorowane fakty, |
|||
24-07-2017, 05:23 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2017 05:24 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
Ja się zbieram do tego filmu, ale nie oglądałem jeszcze, chociaż ostatnio przerabiam masowo filmy z deNiro, bo to zdecydowanie mój TOP1 wśród aktorów. Natomiast nasz były kolega z forum napisał o nim tak: ""Kamienne pięści" nie staną się klasykiem gatunku, ale to całkiem przyzwoity film. Polecam tym, którzy interesują się boksem. Reszta może sobie odpuścić."
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości