Stand-up - Gołota vs Lewis (Marcin Daniec)
|
09-08-2013, 10:55 PM
|
|||
|
|||
Stand-up - Gołota vs Lewis (Marcin Daniec)
Może i nie przepadam za Dańcem, ale ten standup jest naprawdę niezły, a do tego tematycznie idealnie pasuje do forum bokserskiego. Relacja z walki Gołota - Lewis : ).
ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
10-08-2013, 08:17 AM
|
|||
|
|||
RE: Stand-up - Gołota vs Lewis (Marcin Daniec)
Już za dzieciaka to widziałem, świetna robota Dańca.
|
|||
10-08-2013, 10:47 AM
|
|||
|
|||
Daniec to był gość. Prawdziwe poczucie humoru, teraz na tych wszystkich kabaretach najbardziej śmieszy ludzi jak ktoś kurwa powie...
|
|||
10-08-2013, 10:50 AM
|
|||
|
|||
Ja uwielbiam Moralny Niepokój i Paranienormalnych. Wysoki poziom. Aaaaa no i Neonówka i skecze stricte polityczne
|
|||
10-08-2013, 10:53 AM
|
|||
|
|||
Ja lubię Kacpra Rucińskiego, Abelarda Gizę, Neonówkę, Paranienormalni (rządzą) no i Smile się wyrabia.
|
|||
10-08-2013, 11:18 AM
|
|||
|
|||
Ja jakoś nie przepadam za współczesnymi kabaretami. Zupełnie to do mnie nie przemawia. Uwielbiam za to kalsykę, a oto mój absolutny number 1 P4P
|
|||
10-08-2013, 01:03 PM
|
|||
|
|||
Tylko kilka kabaretów trzyma jakikolwiek poziom współcześnie. Mój ulubiony to KMN Górski jest fantastyczny, jego teksty powalają, paranienormalni są świetni (Makłowicz) no i Neonówka. No i jeszcze Stand uperzy naprawde są u nas nieźli. Pazura, Grabowski, Giza - elegancja. Reszty jakoś strawić nie mogę, nawet tego okrzyczanego Ani Mru Mru.
|
|||
11-07-2014, 11:36 PM
|
|||
|
|||
Z Dańcem jest wszystko w porządku, tylko bardzo długo by się można zastanawiać, czy to co on robi to jest stand-up. Czym jest stand-up? Czym monolog kabaretowy?
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości