ANIME
|
05-03-2014, 08:57 PM
|
|||
|
|||
RE: ANIME
Ja chyba nigdy nie zrozumiem fenomenu tych bajek. Moi koledzy z podstawówki jarali się tym jak tęcza na Placu Zbawiciela.
|
|||
05-03-2014, 09:07 PM
|
|||
|
|||
Anime to co to dokładnie jest?
Czarodziejki z księżyca,Dragonball,Naruto,Jugi-jo(nie wiem jak się pisze) |
|||
05-03-2014, 09:12 PM
|
|||
|
|||
Od "Czarodziejki z księżyca" to się odwalcie - cudowny film
|
|||
05-03-2014, 09:25 PM
|
|||
|
|||
Kubala
Czarodziejki to nie byl czasami serial anime? Ja coś kojarze z tej bajki bo siostra oglądała gadający kot i jakieś czary że się dziewczęta przemieniały. BTW kolega ściągł mi ten film @Kubala o którym pisałeś Przerwana lekcja muzyki na łikendzie obejrze |
|||
05-03-2014, 09:32 PM
|
|||
|
|||
Ten sam. Fantastyczne przesłanie, wielkie emocje, ech... już nie wrócą tamte stare, dobre czasy
Jak już obejrzysz lekcję muzyki to daj znać jak ci się podobało |
|||
31-07-2014, 08:14 PM
|
|||
|
|||
Ostatnio przybyło parę nowych userów więc zapytam - są tu jacyś fani Naruto?
|
|||
31-07-2014, 08:31 PM
|
|||
|
|||
xD
Naruto zeszlo na psy... |
|||
31-07-2014, 08:42 PM
|
|||
|
|||
@Gogolius
No chyba Cie za przeproszeniem sutki swędzą. Najzajebiaszcza bajka anime jaką kiedykolwiek oglądałem. Fabuła miażdży Dragon Balla. |
|||
01-08-2014, 10:02 AM
|
|||
|
|||
A Zimnoch miazdzy Binkowskiego. Wiele mang miazdzy DB, ktory pod wzgledem fabuly i konstrukcji jest prosty jak budowa cepa i to nie jest zadne osiagniecie. Trzeba mu oddac ze zapoczatkowal mode na shoneny i 20 lat temu wyprzedzal swoje czasy ale wiele tytulow z lat 2004-2014 kladzie go na lopatki pod tym katem.
Naruto bylo spoko przed time skipem i pozniej do walki z Painem -> pozniej to juz caly czas w dol. Wtedy to sie moglo skonczyc. Nie wiem na jakim etapie jest teraz anime, ale manga od dobrych dwoch lat szura po dnie, a autor olewa wszelkie prawidla ktore tworzyl na poczatku (i dzieki ktorym ten tytul mogl sie podobac). Konkurencja nie spi (nie liczacBleacha ktory chwieje sie na krawedzi i walczy o to zeby go nie anulowano) |
|||
02-08-2014, 02:23 PM
|
|||
|
|||
@Gogolius
Właśnie od walki z Painem zrobiło się jeszcze ciekawiej. Wiadomo, że - jak w każdej bajce są nudniejsze odcinki. Jak dla mnie ostatnie kilkadziesiąt odcinków to jest majstersztyk. Autor anime świetnie buduje emocje. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości