Anthony Joshua
|
08-02-2016, 10:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Anthony Joshua
Joshua to slugger. Bazuje na ciosach sierpowych i hakach, przy zaniedbywaniu ciosów prostych przednią ręką. Wilder to slugger / boxer. Naturalnie walczy jak slugger, ale potrafi też boksować na dystans, co pokazała walka ze Stiverne.
|
|||
09-02-2016, 10:49 AM
|
|||
|
|||
Gogolius, obraz sluggerów chyba u mnie wypaczył Diablo. Niby Polak to slugger i Joshua to slugger ale walki z ich udziałem diametralnie inne.
![]() |
|||
09-02-2016, 12:00 PM
|
|||
|
|||
Bo Diablo to kołek, który bardziej czeka na kontrę albo niemrawo próbuje skrócić dystans, a Joshua to młody, świeży zawodnik w dobrej formie fizycznej
![]() Nie można sztywno dzielić bokserów bo składają się z więcej niż jednego czynnika ![]() |
|||
09-02-2016, 07:05 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2016 07:07 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Nie wiem czy to tylko takie gadki szmatki ale według Hearna walka Joshua vs Martin może zostać ogłoszona już nawet w ciągu 48 godzin. Czyżby obóz Charlesa naprawdę był taki szalony, że chce walki z takim prospektem jak Joshua i to u niego na terenie? Nie mówię, że jest bez szans bo Joshua jest jeszcze mocno nieoszlifowany, jednakże z tą dobrowolną obroną przesadził. To znaczy, ja nie ma nic przeciwko, dziwię się tylko aż takiej odwadze. Albo po prostu bardzo wierzą w Charlesa albo ot tak rzucali sobie słowa na wiatr, chcąc pokazać, że nikogo się nie boją a Anglicy wzięli to do siebie i w ten sposób doszło do rozmów pomiędzy dwoma obozami. Jeżeli tak to zapewne walka nie dojdzie do skutku. A jeżeli nie, jeżeli naprawdę czują się tacy silni to trzeba przyznać, że chłopaki mają jaja na swoim miejscu.
|
|||
07-04-2016, 08:27 PM
|
|||
|
|||
15 nokautów w minutę:
|
|||
10-04-2016, 01:41 PM
|
|||
|
|||
Joshua ma wrócić 9 lipca. Trochę to dziwne. Czyżby znowu dwie walki o mistrzostwo na jednej gali? Bo by było dziwne, gdyby jedną galę (Fury vs Kliczko) zrobili w Manchesterze a drugą w Londynie. Nikomu by się to nie opłacało.
|
|||
10-04-2016, 05:32 PM
|
|||
|
|||
Molina rzuca wyzwanie Joshui.
Śmieszna jest jego argumentacja: Cytat:- Przeboksowałem dziewięć i pół rundy z Deontayem Wilderem! Pięć z nich z jedną sprawną kostką. Wygrałem kilka rund, prawie wygrałem walkę. Zaufajcie mi, nie boję się Anthony'ego Joshuy! - dodał Eric Molina. ![]() ![]() ![]() Ale tak swoją drogą to całkiem możliwe, że Antek weźmie kogoś, kogo wcześniej odprawił Wilder. Chociaż ja bym wolał Duhaupasa, bo nieruchawy Molina to dla Antosia taki organiczny worek i nic więcej. ![]() |
|||
10-04-2016, 05:44 PM
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
10-04-2016, 05:50 PM
|
|||
|
|||
Hahahaha...
![]() ![]() |
|||
10-04-2016, 06:07 PM
|
|||
|
|||
Ja mu się nie dziwię
![]() Co do sportowych szans, to jeśli Molina zechce stanąć sobie przy linach i poczekać na kontrę, to byłby to bardzo kiepski pomysł / samobójstwo. --- Teraz zapytam, o to co najbardziej lubię (tak, tak @Gogolius ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości