Adrien Broner
|
06-03-2015, 10:25 PM
|
|||
|
|||
RE: Adrien Broner
Broner zniszczy tego cepiarza.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
06-03-2015, 10:50 PM
|
|||
|
|||
Nie znoszę Bronera, ale jednak powinien znokautować Molinę. Łatwo mieć nie będzie, przynajmniej na początku, ale mam wrażenie, że prędzej czy później przełamie rywala.
|
|||
06-03-2015, 10:53 PM
|
|||
|
|||
Tekst kolegi Andrzeja z boxing.pl o Bronerze
http://www.boxing.pl/forum/publicystyka/...r-nbc.html |
|||
06-03-2015, 11:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Adrien Broner | |||
08-03-2015, 01:52 PM
|
|||
|
|||
Broner wygral latwo z beznadziejnym Molina wiec dlugiej przerwy miec nie bedzie - zamierza wrocic 20 czerwca w Cinncinati, ponoc ma juz rywala ale nazwiska nie zdradzil.
Powiedzial natomiast zeby kibice przyzwyczaili sie do jego zdominowanych walk bo juz trudnej potyczki miec nie bedzie. Dodal tez ze ma problem z rywalami bo nikt go nie chce - odmowili mu Khan i Maidana. Nie mowi "nie" zwyciezcy Provodnikov-Matthysse. |
|||
08-03-2015, 03:17 PM
|
|||
|
|||
Zobaczyłbym walkę Bronera z Humberto Soto. Meks to stary rutyniarz, spryciarz i twardziel. Myślę, że walka byłaby dobra i Broner musiałby się trochę napracować.
|
|||
08-03-2015, 06:34 PM
|
|||
|
|||
co jak co, ale spodziewałem się czegoś więcej po Molinie, hmm,to już przećiętniak Carlos Molina zaprezentował się z Bronerem lepiej niż wczoraj jego vis-à-vis po nazwisku John,nudna walka, zdominowana przez Spokojnego Bronera.
Nie mogłem obejrzeć całej gali, ale mam pytanie czy był wogòle na niej announcer? |
|||
08-03-2015, 07:02 PM
|
|||
|
|||
Nie było, nie było też dziewczynek
Ale za to było... o tym już pisane WP chyba nie lubi czytać postów |
|||
08-03-2015, 07:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-03-2015 07:11 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Uwielbiam,, , Tylko że zrobiłem sobie przerwę od pisania, i zaglądania na forum, taką jednodniową, i uwierz mi, dopiero co dziś po południu weszłem,pierwszym wątkiem moim był Broner, i tylko dodałem komenta, czytam właśnie poprzednie strony.
Te nowości Haymona, z brakiem Króliczkòw, i Announcer'a nie wpływają wcale lepiej na oprawę Gali, no ale cóż, najlepsi zapowiadacze już są zajęci.,, nie było odpowiedniego, Kasta odmówił |
|||
08-03-2015, 07:28 PM
|
|||
|
|||
Mogli po Lenartowicza zadzwonić
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|