Adrien Broner
|
05-05-2014, 07:54 PM
|
|||
|
|||
RE: Adrien Broner
Metzger
Dokładnie. Ja Fury'ego bardzo lubię. Dla mnie on się po prostu zgrywa, robi show, czym podbija sobie rozgłos, ale nie jest chamem jak Broner. |
|||
05-05-2014, 08:04 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2014 08:05 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Broner to największy błazen na świecie. Nie wyobrażam sobie żebym kiedykolwiek miał spotkać kogoś głupszego lub usłyszeć o kimś głupszym. Takiej błazenady jaką on odstawia to już na prawdę chyba nigdzie nie ma, tym bardziej, że on to robi na poważnie a nie dla show. Po prostu zbędny ciężar dla planety, marnowanie tlenu i wstyd dla gatunku ludzkiego. A do tego to trzeba mieć już na prawdę talent, żeby być wstydem dla takiego gatunku jak człowiek. To już nawet nie jest dno, on puka w dno od spodu.
|
|||
05-05-2014, 08:47 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2014 08:47 PM przez Metzger.)
|
|||
|
|||
RE: Adrien Broner | |||
06-05-2014, 12:11 PM
|
|||
|
|||
Metzger
No co ty orangutan jest czerwony,Broner to raczej zacofany intelektualnie szympans. |
|||
08-05-2014, 09:48 AM
|
|||
|
|||
Kilka miesięcy wcześniej w sieci
pojawiła się również seks taśma, jaką Broner sam umieścił w Internecie. Jedna z kobiet pozwała go teraz i żąda sporego odszkodowania. A przecież największy cios pięć miesięcy temu zadał mu Marcos Rene Maidana, który upokorzył jego wszystkie braki już pomiędzy linami. |
|||
08-05-2014, 02:08 PM
|
|||
|
|||
I co to jest dla niego 30 tys dolców ? Takimi pieniędzmi to on sobie dupsko wyciera.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
08-05-2014, 02:19 PM
|
|||
|
|||
(08-05-2014 02:08 PM)KrychuTMT napisał(a): I co to jest dla niego 30 tys dolców ? Takimi pieniędzmi to on sobie dupsko wyciera.Na słynnym filmiku podcierał dupsko 20-dolarówkami. Poza tym nie zarabia tyle co Floyd i ma co najmniej 5 bachorów na utrzymaniu (pewnie prześcignie Holyfielda). Ale faktycznie, 30k$ to nic w porównaniu do reputacji największego buraka boksu zawodowego. |
|||
08-05-2014, 09:06 PM
|
|||
|
|||
http://www.bokser.org/content/2014/05/08...entsAnchor
Kolejny oburzony. Ktoś mi kurwa wytłumaczy co "rasistowskiego" jest w nazwaniu Meksykanina Meksykaninem czy Murzyna Murzynem ? Wszelkiej maści "kolorowi" trąbią o tym jacy dumni są ze swojego pochodzenia/koloru skóry, a kiedy takiego nazwiesz Murzynem to nagle dostaje bólu dupska, jakby był to powód do wstydu o.o . "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
08-05-2014, 09:27 PM
|
|||
|
|||
(08-05-2014 09:06 PM)KrychuTMT napisał(a): Ktoś mi kurwa wytłumaczy co "rasistowskiego" jest w nazwaniu Meksykanina Meksykaninem czy Murzyna Murzynem ?Absolutnie nic. Ale Bronek mówił nie o Meksykanach tylko o "meksykańskich skurwysynach". Gdyby powiedział, że zamierza rozprawić się też z "polskimi skurwysynami", to też byś go bronił? |
|||
08-05-2014, 09:31 PM
|
|||
|
|||
Czy on przypadkiem nie mówił o meksykańskim skurwielu ?
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości