Mayweather vs Alvarez !!
|
11-09-2013, 07:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Mayweather vs Alvarez !!
@Sander
A nie możesz powiedzieć o Golowkinie, Wardzie, Szpilce? uparłeś się na tego kryminalistę Floyda |
|||
11-09-2013, 07:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Mayweather vs Alvarez !! | |||
11-09-2013, 07:28 PM
|
|||
|
|||
@RedHawk
Gdyby razem wzięci choć w połowie zachwycali mnie swoimi walkami i umiejętnościami tak jak Floyd to bym się zastanowił. A tak nawiasem mówiąc to Szpila też jest kryminalistą |
|||
11-09-2013, 07:47 PM
|
|||
|
|||
Jeśli będzie słabszy to niech przegra. Mi specjalnie nie zależy na 0 w rekordzie Floyda. Poza tym każde pokolenie ma swoich idoli. Skończy Mayweather, pojawi się ktoś następny i oby nie był to Broner
|
|||
11-09-2013, 07:50 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-09-2013 08:18 PM przez RoyJonesJr.)
|
|||
|
|||
Będzie to Bronek , Mathysse ,Alvarez(o ile wygra) , Golovkin i ew. Ward.
Takich mam potencjalnych następców P4P WBA też dorzuca jakiś super pas .. po co to wszystko? "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
11-09-2013, 10:09 PM
|
|||
|
|||
Mi tak naprawdę jest bez różnicy kto wygra walki na tej gali. Jakoś nie ma pięściarza, którego byłbym wielkim fanem, nie ma też żadnego, którego bym nie lubił. Najbardziej kibicuję Mathysse i Garcii, ale że walczą ze sobą, to cóż, niech wygra lepszy.
Ja liczę po prostu na świetną widowiskową, galę o wysokim aspekcie sportowym i emocjonalnym. |
|||
12-09-2013, 07:31 AM
|
|||
|
|||
Jedyne czego brakuje Floydowi to pokazanie jak sobie radzi z porazka. Kontrakt ma na 4 walki jeszcze wiec ciekawe by bylo zobaczyc Moneya bez tego pieszczonego zera w rekordzie. Czesto powrot na szczyt znaczy wiecej niz ustawiczne stanie na nim przez kilka lat.
Trzymam kciuki za Alvarezem. |
|||
12-09-2013, 01:12 PM
|
|||
|
|||
Orange sport pokaże 4 walki z tej gali
Money - Canelo Mathysse - Garcia Smith - Molina Cano - Theophane Także będzie co oglądać, bo bałem się, że OS pokaże tylko główną walkę. |
|||
12-09-2013, 01:27 PM
|
|||
|
|||
a o której Cano?
po jego chyba moge sobie odpuścić. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
12-09-2013, 01:54 PM
|
|||
|
|||
Panowie. Będzie tu ktoś w nocy z soboty na niedzielę, czy wszyscy wpatrzeni w TV ? Można by podyskutować "live".
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 22 gości