Kliczko vs Povetkin
|
27-05-2013, 03:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Kliczko vs Povetkin
(27-05-2013 02:22 PM)AdamekFightPL napisał(a): @kantermirco maja za uszami? co walcza pod narkotykami jaki dowody? jesli nie ma dowodow,to po co to samie nie mowic pro holifilda,lennoksa i t.p.. co oni kombinuja nie rozumija,poniewaz od poczatku dali zgoda na walka w moskwa.. i jak organizacja galy pomoze powetkinu w boju? czy nie przesadzasz role tego wszystkiego? Riabinski yuz mowil,ze w sprawie antydopingu zmoga znalecz kompromiss z bracmi..to nie cos strachne..-zdac analiz nie w jednej firmie,a w dwoch czy pro co chodzi nie pamietam..Cos nie duze pomogla pomoce kibicow Denisowi Lebediewu choc walczyl w Moskwa z Panamczykiem..zostal rozgromiony .. tak samo Adamkowi nie pomogli kibicowie w Wroclawie.i takich wypadkow do czorta.. |
|||
27-05-2013, 03:18 PM
|
|||
|
|||
@kantermir
Przyznam Ci rację jeżeli Kliczkowie oficjalnie potwierdzą walkę z Povetkinem. |
|||
27-05-2013, 03:53 PM
|
|||
|
|||
(27-05-2013 03:00 PM)kantemir napisał(a): co maja za uszami? co walcza pod narkotykami jaki dowody? jesli nie ma dowodow,to po co to samie nie mowic pro holifilda,lennoksa i t.p.. A sa dowody, ze to oboz Povetkina bedzie chcial oszukiwac?? Jezeli nie, to dlaczego Vitek juz doszukuje sie manipulacji? |
|||
27-05-2013, 03:55 PM
|
|||
|
|||
@BMH
kantemir to z tego co wiem Ukrainiec więc nie ma się co dziwić, że broni swoich bohaterów narodowych. |
|||
27-05-2013, 04:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2013 06:04 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
ADFPL
Spoko, ja to rozumiem, choc moja kobita-tez Ukrainka- przyznala mi racje jak opisalem jej cala ta sytuacje z przetargiem i szantazami ze strony teamu Kliczkow. Powinno byc czyms naturalnym, ze jezeli team Wladimira-konkretnie Vitek- juz wysuwa tezy o machlojkach, to logicznym kontrargumentem jest zarzucenie tego samego w druga strone, i trzymanie sie swojego, zwlaszcza ze wszyscy wiemy kto wygral przetarg. Naprawde jestem ciekawy, czy ta walka dojdzie do skutku, jezeli strona Sashy bedzie twardo stac przy swoim. |
|||
27-05-2013, 04:50 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2013 05:00 PM przez kantemir.)
|
|||
|
|||
(27-05-2013 03:55 PM)AdamekFightPL napisał(a): @BMHa moze Zyd albo Ormianin? ,,ukrainiec,, szeroke pojecje ..co do ,,bronienia,, braci to zrozumialo ,ze Lennoks pobil by rano czy poznie Witalija,moze w 8-9 rundzie..tylko co to zmenia i kogo nie pobil Lennoks okrom Dewida Tua? Czy to robia z tych pobitych kiepskich bokserow tylko dlatego,ze zostali pobici przez Lewisa czy Tua? tych TOP tylko 3-4 czleka,wlasnie.. Co do unikania silnych wrogow ,to po co w tym nie obwinic Sache? czy to nie zarty-bic Rachmana,z jakiego yuz piasek sypie.. np. slynny ekspert rosijski Gendlin w ogole nie rozumije ,po co byl ten boj z Wawrzykom..,,po co w ogole ten boj byl? Co dal Powetkinu? tam powinien byl byc ogromny Tyson Fury a nie Wawrzyk,, ..to jest takze baczymo unikanie .. mnie nie podoba sie,ze w wypadku kliczko to stal wielki biznes.chcialbym boj z Dewidem,a mam boj z Pianeta. Po co mnie ten boj? gdyby kliczko bil sie 6-7 raz w rok,nu to niech bije inny raz ogorkow,dla odpoczynku.. ale jesli 3 boja w rok,to zrozumialo ze to smutnie... ot ostatni wywiad z Riabinskim-pisze- Nasza glowna wymoga już została zrobione - walka odbędzie się w Moskwie - cytowany wiceprezes Boxing profesjonalne Federacja Rosyjska Andrei Ryabinsky ITAR-TASS. - Z "Olympijskim " osiągnęliśmy wstępne porozumienie. komanda Kliczko chce testów dopingowych skontrolowanych Nada, niemieckiej organizacji. Nasza RUSADA do nich jako "terra incognita". Ale są spokojni o tym. W pewnych warunkach możliwe jest, że procedura kontroli antydopingowej odbędzie Nada. Teraz warunki te są omawiane. I nie ujawnia szczegółów.,, ja nie widzi powodow dla alarmow .. |
|||
27-05-2013, 09:16 PM
|
|||
|
|||
Na papierze Wlad faworytem ale jednak gdybym miał wskazać trzech bokserów którzy mogą zagrozić na poważnie Ukraińcowi to Powietkin by w tej trójce był. To twardy facet który może ostatnio nie imponuje ale jestem pewny, że na Wlada zrobi formę życia i będzie groźny.
|
|||
28-05-2013, 05:56 AM
|
|||
|
|||
@Sander
Wow, aż 3 bokserów? ja znam tylko jednego Artur Szpilka. Nie no śmieje, oczywiście David Haye. |
|||
28-05-2013, 02:03 PM
|
|||
|
|||
(27-05-2013 09:16 PM)Sander napisał(a): Na papierze Wlad faworytem ale jednak gdybym miał wskazać trzech bokserów którzy mogą zagrozić na poważnie Ukraińcowi to Powietkin by w tej trójce był. Powietkin, Pulew.........no i Haye mimo iż już raz z Wladimirem przegrał. Z kolei tacy pięściarze jak Fury czy Helenius chyba nie mieliby nic do powiedzenia. Do niedawna myślałem też o Arreoli ale po walce ze Stivernem nie mam już złudzeń. Wracając do pojedynku Kliczko-Powietkin, gdyby walka miała odbyć się w Niemczech to żeby pokonać Kliczkę, Sasha musiałby go znokautować. Dlatego wydano taką kasę, żeby to obóz Powietkina rozdawał karty. Jeśli ta walka odbędzie się w Moskwie to każdy wynik jest możliwy. |
|||
28-05-2013, 02:39 PM
|
|||
|
|||
@Martin
Tak czy siak musi go znokautować. Nie sądzę żeby Sasza dał radę prze boksować z Władimirem 12 rund w dodatku tak żeby ew. wałek nie był jakimś mega ultra skandalem. Za nic też by zwycięstwa Alexandrowi nie dali. Ja jednak myślę, że z obroną Povetkina to on może dowlecze się jakoś do 6-7 rundy |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości