Cop
|
07-08-2013, 12:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Cop
@Pakman
Nic mordo, po prostu napisałem jakieś zdanie od rzeczy a zrobiła się z tego nie wiadomo jaka sensacja, ale miałem cholerny ubaw z waszym postów na ten temat ![]() |
|||
07-08-2013, 12:25 PM
|
|||
|
|||
Jeśli ktoś ma pytania odnośnie copa to zapraszam - odpowiem na wszystkie, najlepiej mailowo (leszek.dudek@bokser.org). Nie chronimy go w żaden sposób, został zbanowany dożywotnio i choć wypisywał do mnie, że nie rozumie tej decyzji i dla dobra Bokser.org powinien wrócić, jasno mu odpowiedziałem, że nie ma takiej możliwości. Nic nie wiem o Uli poza tym, że jest ze Stanów i prosiła nas o pomoc przy rejestracji. Jedno jest pewne - wszystkich na forum obowiązują takie same prawa i jeśli Ula będzie łamać regulamin, zostanie usunięta tak samo jak cop.
|
|||
07-08-2013, 01:09 PM
|
|||
|
|||
Moim zdaniem Ula nawet jeśli nie jest copem ( w co wątpię ), powinna zostać zbanowana. Nazywanie innych użytkowników kmiotkami czy plebsem nie kwalifikuje się na bana ?
![]() |
|||
07-08-2013, 01:44 PM
|
|||
|
|||
A Ula to zrobiła? Jeśli tak, usunę ją od razu. To byłby wystarczający dowód, że jest copem i wchodzi tylko po to, żeby robić syf i prowokować ludzi.
|
|||
07-08-2013, 02:25 PM
|
|||
|
|||
Autor komentarza: ula1990
Data: 06-08-2013 19:38:11 @rumburak Odpier*ol sie prowincjonalny cwoku...(masz na dodatek LOL...) Powielasz plotki, nie zastanawiajac sie nawet nad konsekwencjami wlasnej glupoty. Jak juz zaznaczylam, kazdy kto pisze z tej strony oceanu i nie uzywa polskich znakow, a stara sie pisac poprawnie w jezyku ojczystym, jest natychmiast copem. Mnie to absolutnie nie przeszkadza, ale wprowadza niepotrzebna konsternacja na forum. ![]() |
|||
07-08-2013, 02:37 PM
|
|||
|
|||
@Pakman
Przestań... to ten użytkownik pierwszy się spiął do Uli. Nawet jeżeli to cop to redakcja nie ma powodu żeby go banować. |
|||
07-08-2013, 02:45 PM
|
|||
|
|||
@AFPL
Jeśli to jest cop, to za samo tworzenie multikont powinien pójść ban z miejsca. Poza tym jedynym celem tego usera jest zwrócenie na siiebie uwagi. Prowakacyjne powitania, pisanie o wyprawach do Japonii, Chin albo na księżyc, wysuwanie jakiś dziwnych teorii mających na celu wywołanie awantury (Arreola w momencie walki z Adamkiem był nr 3 HW na świecie) i na końcu pytanie w stylu: co o tym sądzicie ? Koleś jest mega denerwujący i w dodatku obraża nie tylko innych userów, ale również nasz kraj, dodatkowo nachalnie promuje PPV. ![]() |
|||
07-08-2013, 03:16 PM
|
|||
|
|||
Jeśli ktoś nie widzi że Ula to cop to sorry..
Kobieta zza oceanu zakłada konto na bokser.org chwilę po tym jak usunęli copa, pisze w takim samym stylu jak on i to ma być kuźwa zbieg okoliczności?? |
|||
08-08-2013, 06:17 AM
|
|||
|
|||
ula na głównej robi swoje.
Już dzieli forum na cytuję 'głupszą' i 'inteligentną' część. Drobnych wyzwisk jak idiota, palant, głupek również nie brakuje. Spam pod każdym wątkiem okrutny. |
|||
08-08-2013, 10:08 AM
|
|||
|
|||
@Dudas
Z jednej strony dementujecie, jakoby cop był podstawiony przez redakcję, a z drugiej strony robicie wszystko aby ludzie tak właśnie myśleli. Ja też kiedyś byłem zwolennikiem tej teorii, ale ostatnio staram sobie to inaczej tłumaczyć ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości