Szkoda, że forum umarło
|
03-12-2020, 10:10 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2020 10:11 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Szkoda, że forum umarło
Było tu kilku fajnych userów, których lubiłem poczytać, nawet wtedy, gdy już się tutaj przestałem udzielać. Wpadałem po ważniejszych walkach poczytać opinie, wrażenia niektórych z Was. Wiem, co prawda, że być może piszę do "duchów", ale może uda mi się kogoś wywołać niczym za pomocą tabliczki Ouija.
Stara brygado, nawet jak już tutaj się nie udzielasz, a jedynie od czasu do czasu tylko zaglądasz, to proszę napisz, gdzie się udzielasz. "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
06-12-2020, 10:07 AM
|
|||
|
|||
RE: Szkoda, że forum umarło
(03-12-2020 10:10 PM)Wilczekstepowy napisał(a): Wiem, co prawda, że być może piszę do "duchów", ale może uda mi się kogoś wywołać niczym za pomocą tabliczki Ouija. Wywołałeś jednego Cześć Wilczek, no widzisz forum upadło...ale pasja do boksu pozostała. Pozdrawiam Ciebie i resztę starej gwardii. |
|||
07-12-2020, 11:23 AM
|
|||
|
|||
Cześć Martin,
Fajnie kogoś "widzieć" ze starych czasów. Może jeszcze uda się reaktywować stare forum? Pozdrawiam "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
13-12-2020, 11:36 AM
|
|||
|
|||
Panowie, ciszej nad trumną.
|
|||
19-12-2020, 07:51 PM
|
|||
|
|||
Wierzę, że współczesna medycyna ma możliwości, aby wzbudzić do życia tego niemrawego pacjenta.
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
09-03-2021, 11:28 AM
|
|||
|
|||
Pewnie, że szkoda. Ogólnie ostatnio społeczeństwo odchodzi od słowa pisanego.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości