Szkoda, że forum umarło - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: FORUM.BOKSER.ORG (/forum-4.html) +--- Dział: Pomysły i opinie (/forum-8.html) +--- Wątek: Szkoda, że forum umarło (/thread-10102.html) |
Szkoda, że forum umarło - Wilczekstepowy - 03-12-2020 10:10 PM Było tu kilku fajnych userów, których lubiłem poczytać, nawet wtedy, gdy już się tutaj przestałem udzielać. Wpadałem po ważniejszych walkach poczytać opinie, wrażenia niektórych z Was. Wiem, co prawda, że być może piszę do "duchów", ale może uda mi się kogoś wywołać niczym za pomocą tabliczki Ouija. Stara brygado, nawet jak już tutaj się nie udzielasz, a jedynie od czasu do czasu tylko zaglądasz, to proszę napisz, gdzie się udzielasz. RE: Szkoda, że forum umarło - Martin - 06-12-2020 10:07 AM (03-12-2020 10:10 PM)Wilczekstepowy napisał(a): Wiem, co prawda, że być może piszę do "duchów", ale może uda mi się kogoś wywołać niczym za pomocą tabliczki Ouija. Wywołałeś jednego Cześć Wilczek, no widzisz forum upadło...ale pasja do boksu pozostała. Pozdrawiam Ciebie i resztę starej gwardii. RE: Szkoda, że forum umarło - Wilczekstepowy - 07-12-2020 11:23 AM Cześć Martin, Fajnie kogoś "widzieć" ze starych czasów. Może jeszcze uda się reaktywować stare forum? Pozdrawiam RE: Szkoda, że forum umarło - Metzger - 13-12-2020 11:36 AM Panowie, ciszej nad trumną. RE: Szkoda, że forum umarło - Wilczekstepowy - 19-12-2020 07:51 PM Wierzę, że współczesna medycyna ma możliwości, aby wzbudzić do życia tego niemrawego pacjenta. RE: Szkoda, że forum umarło - Maverick - 09-03-2021 11:28 AM Pewnie, że szkoda. Ogólnie ostatnio społeczeństwo odchodzi od słowa pisanego. |