Włodarczyk vs Mormeck
|
06-01-2013, 09:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Włodarczyk vs Mormeck
Hugo, na czym opierasz twierdzenie o dobrej kondycji Diablo
ja nie jestem jego znawcą ale wydaje mi sie że jest co najwyżej przeciętny kondycyjnie plus ma ekonomiczny (czyt. jednostajna człapanina z minimalną iloscia zrywów) styl który może troche zaciemniac obraz a pamietam walke w Italii z Fragomenim, gdzie w ciepłym klimacie i przy narzuconym solidnym work rate przez GF Diablo wyglądał jak człowiek z niedoborem żelaza tak czy siak mysle ze cos w tym jest bo skąd pomysł żeby walke robic w Afryce a nie standardowo np w Levallois Perret podsumowujac w normalnych okolicznosciach Diablo by sobie raczej z Mormeckiem poradził imho Francuz nie ma juz takiej pary w piesci jak kiedys a dodatkowo zawsze był wrazliwy na cios co Diablo by odpowiadało ale wobec takiego a nie innego wyboru miejsca akcji róznie to moze być, nawet jak nie bedzie mega upału to i tak róznica miedzy lutym w Polsce i Gwinei moze Diablo nabruzdzic co do teoretycznych problemów z tytułu koloru skóry sie nie wypowiadam, mam nadzieje ze wszystko bedzie w miare cywilizowane. ew. problemy na tym polu byłyby ciosem ponizej pasa |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości