Grzegorz Proksa
|
17-03-2015, 09:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Grzegorz Proksa
Proksa został dyrektorem sportowym.....GKS-u Katowice.
Nie wiedziałem, że Grzegorz zna się na futbolu na tyle by piastować taką funkcję. Ciekawe czy sprawdzi się na tym stanowisku, mam wątpliwości... |
|||
17-03-2015, 10:20 PM
|
|||
|
|||
Jak wiekszosc kbicow Gieksy. Wystarczylo chyba byc sportowcem kibicujacym klubowi
|
|||
26-06-2015, 08:47 PM
|
|||
|
|||
(17-03-2015 09:56 PM)Martin napisał(a): Proksa został dyrektorem sportowym.....GKS-u Katowice.Czy to oznacza, że zakończył karierę, czy też po prostu sobie robi dłuższą przerwę? A tak w ogóle to, co mu się stało, że tak spasował? Czyżby Gołowkin go tak psychicznie rozbił? |
|||
26-06-2015, 09:15 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2015 09:17 PM przez Metzger.)
|
|||
|
|||
(26-06-2015 08:47 PM)Wilczekstepowy napisał(a): A tak w ogóle to, co mu się stało, że tak spasował?Podobnie jak Masternaka przedwcześnie okrzyknięto go gwiazdą. A jak było wszyscy pamiętamy. W końcu uświadomił sobie, na jakim naprawdę jest poziomie, przekalkulował wszystko i wyszło na to, że głową zarobi więcej niż na ringu. |
|||
26-06-2015, 10:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2015 10:02 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
(26-06-2015 08:47 PM)Wilczekstepowy napisał(a): Czyżby Gołowkin go tak psychicznie rozbił? Relacja Proksy z Golovkinem to ciekawa sprawa. Z jednej strony GGG go znokautował, a z drugiej funduje mu wielokrotne orgazmy każdym najmniejszym ruchem gdy Grzegorz komentuje jego walki w TV |
|||
26-06-2015, 10:55 PM
|
|||
|
|||
(26-06-2015 08:47 PM)Wilczekstepowy napisał(a): Czy to oznacza, że zakończył karierę, czy też po prostu sobie robi dłuższą przerwę? A tak w ogóle to, co mu się stało, że tak spasował? Czyżby Gołowkin go tak psychicznie rozbił? Formalnie Grzegorz kariery nie zakończył. Jednak po ostatniej walce z Sulęckim ma chyba dość uprawiania boksu. Oprócz prezesowania w GKS, jest stałym ekspertem C+ podczas transmisji gal bokserskich (podobnie zresztą jak Piątkowska ). |
|||
27-06-2015, 12:09 AM
|
|||
|
|||
Po przegranej z Sulęckim niemal 0 wywiadów na temat walki. Jedynie podziękował Sulęckiemu, pochwalił, trochę krytyki wobec samego siebie w ringu i to wszystko. Więc chyba faktycznie się odciął. Na swoim fanpage'u też nic. Teraz nie wiem co i jak, usunąłem lajka(subskrypcję), bo wrzucał jakieś pierdoły z GKSu, który mnie w ogóle nie interesuje(bez obrazy dla klubu).
|
|||
27-06-2015, 12:35 AM
|
|||
|
|||
Proksa jako bokser to chyba temat definitywnie zamknięty. W moim odczuciu zmarnowany talent. Może nie na miarę mistrza świata, ale na pewno wystarczający, aby przez wiele lat należeć do czołówki kategorii, a w sprzyjających okolicznościach nawet na krótko zdobyć jakiś pas. Myślę, że Proksie zabrakło w decydującym momencie sztabu szkoleniowego z prawdziwego zdarzenia. Improwizacje i tymczasowość zamiast rzetelnego treningu i taktyki pod okiem fachowców sprawiły, że jego boks zaczął negatywnie ewoluować w kierunku stylu zabijaki polującego na mocny cios przy zaniedbywaniu obrony. Jak wiemy, skończyło się to fatalnie.
http://www.the-best-boxers.com |
|||
31-07-2016, 10:33 PM
|
|||
|
|||
Ciekawy wywiad z Proksą. Wynika z niego, że ciągnie wilka do lasu ale na razie nie zanosi się na to aby miał wrócić na ring w najbliższym czasie, choć nie powiedział w tej kwestii ostatniego słowa.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości