Terence Crawford vs Raymundo Beltran
|
30-11-2014, 07:13 AM
|
|||
|
|||
RE: Terence Crawford vs Raymundo Beltran
Absolutna deklasacja w wykonaniu Crawforda. No, może nie taka absolutna bo u mnie 119:108. Beltran bez szans, choć pokazał serducho i miał kilka fajnych zrywów. Ale co to było wobec Crawforda... Terence pokazał kapitalny boks, bardzo szybkie ręce wyprzedzały rywala, zanim ten podszedł i złożył się co ciosu, to Crawford wyprowadzał 2-3 swoje. Praca nóg, czucie dystansu, precyzja zadawanych ciosów - bajka, brakowało tylko nokdaunu.
Beltran robił co mógł, ale to była różnica klas, Crawford udowodnił, że jest zdecydowanie najlepszy w lekkiej i przenosiny do junior półśredniej są jak najbardziej uzasadnione. Ciosu mu będzie brakowało, ale cała reszta jest na swoim miejscu, brawo, brawo, brawo. |
|||
30-11-2014, 08:05 AM
|
|||
|
|||
No kierwa, jak mogli dac remis w walce Gradovich - Velez. No jak? Idę płakać
|
|||
30-11-2014, 10:15 AM
|
|||
|
|||
A tak w ogóle @Gogolius, "to na co się tak podniecasz..?"
|
|||
30-11-2014, 10:24 AM
|
|||
|
|||
Zasnąłem po Chisorze ? Do obejrzenia ta walka Veleza z Gradowiczem?? A tak poza, to kończy się już droga Viviana Harrisa, który przegrał przez nokaut w 7. rundzie.
|
|||
30-11-2014, 11:23 AM
|
|||
|
|||
Po "pokazie" boksu jaki dali Fury i Chisora odechciało mi się wszystkiego prócz snu...
Czytam, że Crawford zdeklasował Beltrana, w wolnej chwili (tylko kiedy?) będę musiał sobie to obejrzeć. Dobrze, że Terence idzie wyżej bo tu już wyzwań dla niego nie ma. Świetny zawodnik, czekam na jego kolejne pojedynki. |
|||
30-11-2014, 12:06 PM
|
|||
|
|||
Też poszedłem spać. Nadrobi się Gala z UK to już było za dużo, nie miałem już siły żeby jeszcze czekać 2-3h.
|
|||
30-11-2014, 12:33 PM
|
|||
|
|||
Pokaz boksu w wykonaniu Crawforda. Naprawdę tak skutecznie boksującego gościa na wstecznym, to już dawno nie widziałem. Świetne czucie dystansu, bił w tempo, nie podpalał się, świetne ciosy proste, dobra praca nóg, uważny w defensywie - kawał boksu. Na pewno nie stawiałbym go na straconej pozycji w walce z Garcią. Imponuje też hala wypełniona fanami Crawforda. Mamy nową gwiazdę boksu, wszystko na to wskazuje.
|
|||
30-11-2014, 01:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-11-2014 01:32 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Bardzo dobrze, bo to jest gość z typu tych, którzy robią 100% zyskanego zainteresowania w ringu, a nie jak wielu 20% w ringu i 80 poza nim. Czysty boks, nic więcej.
|
|||
30-11-2014, 01:56 PM
|
|||
|
|||
hehe... To nam Fury z Chisorą ochotę na boks odebrali. Ja miałem dokładnie to co Martin. Odechciało mi się wszystkiego oprócz snu. Pięknie powiedziane! Gradovicha z Velezem już zassałem, dzisiaj nadrobię, Crawforda z Beltranem kiedyś się zobaczy
|
|||
30-11-2014, 02:15 PM
|
|||
|
|||
Dołączam się do klubu, w połowie walki Gradowicza padłem jak komar, wszystko przez tą 4 rundowke ktòrą wlepili przed Gradowiczem.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości