Gołota vs Saleta
|
30-12-2012, 04:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Gołota vs Saleta
To samo chciałem powiedzieć. "Przekozak"
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
30-12-2012, 11:44 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2012 11:45 PM przez Adammobp.)
|
|||
|
|||
Andrzej jak zwykle krótko i treściwie. Dlatego tak lubię te wywiady z nim, tylko że zazwyczaj dziennikarze pytają go zawsze o to samo. Z nim rozmawiając trzeba mieć przygotowane wszystkie pytania, a zarazem nie zadawać ich zbyt długich.
Cytat:Rusza sprzedaż na galę, która będzie transmitowana w systemie PPV w Cyfrowym PolsacieTo najlepsze Andrzej wie, że problem dla kibiców, ale nie powiedział tego dosłownie, ale w tak wyszukany sposób. Jakby Tomasz Adamek coś takiego powiedział, to byłoby coś. |
|||
01-01-2013, 02:48 PM
|
|||
|
|||
No i jak nie kochać Andrzeja?
|
|||
01-01-2013, 03:00 PM
|
|||
|
|||
@Crumb
Chyba trzeba mieć odmienną od Twojej orientacje seksualną... |
|||
03-01-2013, 12:47 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2013 12:48 PM przez Crumb.)
|
|||
|
|||
Chyba tak hehe.
Gmitruk wspaniale wypowiada się o Gołocie nazywając go brylantem. Tyson wypowiada sie na temat Gołoty również wspaniale mówiąc, że to niekoronowany mistrz świata dwukrotny. Lennox Lewis rowniez wypowiada sie w samych superlatywach o Andrzeju. Holyfield mowi ze to jedyny bokser ktory mogl bezkarnie obijac riddicka. Dlaczego kilku internetnowych napinaczy ktorzy nigdy nie byli bokserami, ekspertami ani sedziami czy trwnerami maja odmienne zdanie i są tafy zawistni? Nie rozumiem. Uwielbiam Gołotę. Był wysoki, szeroki, potezny. Mial swietne uniki. Silne ciosy. Byl zwinny i mial dobra technike. I tutaj nasuwa sie pytanie. Dlaczego sa duze szanse ze Andrzej moze przegrac z Saletą? Jest we wsYstkifh aspektach lepszy a ja i tak bardzo boje się, że Golota moze przegrac. A przeciez wszystko przemawia za nim. No i odbiegajac troche od.tematu baaardzo ciesze sie ze Andrzej zrezygnowak z tej szopki z wrestlingiem. Przepraszam za bledy. Na komorce ciezko mi pisac. Mam duze szerokie kciuki a jestem w pracy;p |
|||
03-01-2013, 01:05 PM
|
|||
|
|||
(03-01-2013 12:47 PM)Crumb napisał(a): Gmitruk wspaniale wypowiada się o Gołocie nazywając go brylantem. Swietnie napisane... podpisuje sie pod tym obiema rekami. Najczesciej, to wlasnie rasowe pipki, jada po sportowacach. |
|||
03-01-2013, 03:25 PM
|
|||
|
|||
Ja również się pod tym podpisuje ale chciałbym tylko sprecyzowania kiedy dokładnie Gmitruk tak wychwalał Andrzeja? Teraz jakoś na dniach? To by zwiastowało same dobre rzeczy.
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
03-01-2013, 04:10 PM
|
|||
|
|||
@Jerome
Co Ty bokser.org nie czytasz? dzisiaj pojawił się ten wywiad. |
|||
03-01-2013, 07:22 PM
|
|||
|
|||
http://www.bokser.org/content/2013/01/03.../index.jsp
No tutaj masz Ja wymienilem tylko kilka przykladow bo wielu wielkich piesciarzy i innych znanych ludzi ze swiata boksu bardzo wychwalali umiejętnosci Andrzeja a dla wielu jest to ulubiony BIAŁY bokser lat 90-tych |
|||
03-01-2013, 08:03 PM
|
|||
|
|||
A moim ulubionym pięściarzem lat 90 jest Tommy Morrison i myślę, że spokojnie pokonałby Gołotę. I nie jest to w żadnym wypadku jakaś prowokacja z mojej strony, ale ''The Duke'' ze swoją szybkością i siłą zrobiłby z ''Andrew'' to samo co Brewster i Lewis, ale to tylko moje zdanie.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości