| 
					Fonfara vs Cleverly
				 | 
| 
					28-09-2015, 07:50 PM 
| 
 | |||
| RE: Fonfara vs Cleverly | |||
| 
					28-09-2015, 07:51 PM 
| 
 | |||
| RE: Fonfara vs Cleverly 
					Imo Clev może nie leżeć Fonfarze, nie zdziwię się jak wyjabuje AF.
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					28-09-2015, 08:04 PM 
| 
 | |||
| 
					06-10-2015, 03:50 PM 
| 
 | |||
					Walka na antenie TVP Sport.
				 | |||
| 
					10-10-2015, 10:44 PM 
| 
 | |||
					Czy ewentualna porażka z Cleverly'm mocno by się odbiła na karierze Andrzeja? Ostro by pikował w dół?
				 | |||
| 
					10-10-2015, 10:54 PM 
| 
 | |||
					Może nie tak ostro bo Clev to jednak jest nazwisko, ale zachwiała by jego obecną pozycję lekko,. O rewanżu ze Stevensonem mógłby zapomnieć na jakiś czas | |||
| 
					10-10-2015, 11:13 PM 
| 
 | |||
					Ja się strasznie obawiam tej walki. Cleverly to kawał boksera, a jest u nas strasznie niedoceniany. Ja się spodziewam wyrównanej walki, ale mam nadzieję, że Andrzej trafi mocnym ciosem i zakończy pojedynek przed czasem.
				 | |||
| 
					11-10-2015, 11:18 AM 
| 
 | |||
					Nie po to rozbił Chaveza, żeby teraz potknąć się na Cleverlym. Ja nie ukrywam, że opinię o Clevie zbudowałem sobie po rewanżowej walce z Bellew (no i po porażce z Kovalevem ale tu ciężko się go czepiać). Dla mnie to przecięty przeciętniak, który może być zagrożeniem dla innych przeciętniaków. Fonfara to top5 półciężkiej jak dla mnie, wie co ma robić w ringu, wie z kim walczy, jest świadomy swoich atutów i wad -> nic tylko wygrać.
				 | |||
| 
					11-10-2015, 12:03 PM 
| 
 | |||
| 
					11-10-2015, 12:35 PM 
| 
 | |||
					Ja też się zgadzam, ale... zwyczajnie mam takie sobie mało optymistyczne odczucia. Mam wrażenie, że się ogólnie lekceważy Cleverly'ego, a opinii o nim nie ma co budować na walce z Bellew, bo to była bitwa w innej kategorii wagowej, gdzie Clev tracił kilka atutów. Przecież przed walką z Kovalevem jego resume wyglądało dość solidnie. Murat, Krasniqi, Karpency, Bellew. Solidnie.  Wiadomo, jeśli Andrzej chce prosperować do miana mistrza świata musi takich bokserów pokonywać. Jednak ja się tak zastanawiam, który z zawodników, Chavez czy Clev, będzie trudniejszym wyzwaniem czysto sportowym, to stawiałbym na Walijczyka. Choć oczywiście porażka Polaka byłaby dla mnie niespodzianką, to nieco obawiam się, że Nathan narobi Polakowi kłopotów. | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości

.
.