Fonfara vs Cleverly
|
29-06-2015, 10:04 AM
|
|||
|
|||
RE: Fonfara vs Cleverly
Brooklyn najbardziej prawdopodobnym miejscem starćia,
Kurde szkoda, liczyłem że Andrew w najbliższym pojedynku zmierzy się w rewanżu z Stevensonem, lub z Chilembą który w ostatniej swojej walce wyglądał kapitalnie, , Cleverly zostanie przez Andrzeja stłamszony siłą,poza tym wydaje się że on jest już wypalony, ,spodziewam się niestety nudnej walki, , , wydaje mi się że Kubala to samo właśnie rozkminia |
|||
29-06-2015, 12:21 PM
|
|||
|
|||
Tak zle zyczysz Andrzejowi ze chcesz dla niego Chillemby?
|
|||
29-06-2015, 12:44 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2015 12:57 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Gogolius,
jak najbardziej dobrze tylko spodziewam się nudnego Cleverlego, i łatwego zwycięstwa Andrzeja, drogą Chilemby, Fonfara mógłby zyskać jeszcze większy rozgłos niż ma teraz, , i zwycięstwo nad Chilembą byłoby zajebistą podporą do resume Andrzeja, i tylko jednym kierunkiem na Kowaliowa, Po zwycięstwie nad Chavezem czułem że Fonfara to nowa z niewielu Polskich gwiazd Boksu, obawiałem się tego pojedynku z Meksykaninem bardzo, , z tutaj węsze moim nosem easy money (największe w karierze) Tu chodzi o ten dreszczyk emocji przed pojedynkiem, tutaj nie czuje tego, ,pojedynek rewanżowym z Stevensonem byłby mocno promowany, z Chilembą który jest na fali po ostatniej walce, Andrzej miałaby ćiężką przeprawe, A tak Nathan nie ma czym postarszyć Andrzeja( mowa o śile ćiosu) tym samym brakuje trochę w kontekście tej walki emocji, u mnie jako kibica, , myśle że bardziej emocjonował bym się walką Polaka z Boksującym kategorie wyżej Bellew(Belju ) oczywiście kibicuje Fonfarze w walce z Cleverlym jak najbardziej, . Liczyłem jednak na lepszego rywala, nie będę jednak narzekał już na rywala,. |
|||
29-06-2015, 01:35 PM
|
|||
|
|||
Problem w tym ze z poziomem skilla Chilemby nie idzie poziom medialny. Jest to najmniej medialny z dobrych bokserów w polciezkiej. Ryzyko porazki spore, a nie powiedzialbym zeby Fonfara po Chavezie potrzebowal jakiejs podbudowy. On zasluguje na walke ze Stevensonem czy Kovalevem: nie ma sensu rzucac go na walki z Chillemba czy Beterbijewem.
Lepiej nudny Clev i potem Stevenon niz porazka z Chillemba i odbudowa pozycji przez kolejny rok. |
|||
29-06-2015, 01:37 PM
|
|||
|
|||
Chciałem mniej więcej to samo, ale Gogolius mnie uprzedził.
|
|||
29-06-2015, 02:50 PM
|
|||
|
|||
Clev, to jeden z najlepszych, mozliwych rywali dla Andrzeja. Dzieki tej walce nie tylko Polak duzo zarobi, ale zdobedzie rozglos na Wyspach. Nic tylko brac taka szanse z pocalowaniem reki. Walka z Chilemba niesie ze soba wieksze ryzyko(stawialbym chyba na porazke Polaka), przy jednoczesnie mniejszym hajsie.
|
|||
03-07-2015, 08:10 PM
|
|||
|
|||
Dobra walka dla Andrzeja. Jeśli wygra to znów udowodni że jest dobrym bokserem i powinien znów dostać walkę o pas
https://www.youtube.com/user/Nihilus168/videos |
|||
03-09-2015, 05:37 PM
|
|||
|
|||
Dobrze, że Andrzej zawalczy z solidnym Cleverlym. Ta walka będzie niejako na przetarcie, przed większymi wyzwaniami, jak kolejny atak na pas. Btw. jak dla mnie lepiej rewanż ze Stevensonem. Siły ciosu Kovaleva, delikatnie się obawiam.
|
|||
03-09-2015, 06:06 PM
|
|||
|
|||
Tak zdecydowanie wolałbym zobaczyć Andrzeja znowu z Adonisem. Zobaczymy jak wypadnie z Clevem. Jeśli wygra w dobrym stylu to kolejna walka raczej o tytuł.
|
|||
28-09-2015, 07:43 PM
|
|||
|
|||
“Jestem gotowy na to starcie. Czuję, że jestem za dobry dla Fonfary. Nie jestem pięściarzem
kategorii cruiser. Jestem półciężkim. Wierzę, że to Fonfara jest faworytem w tej walce. To dobrze, ponieważ cała presja będzie spoczywała na nim. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że zejdę z ringu jako zwycięzca." - powiedział IFL TV, Cleverly . Clev pewny siebie, oby ta pewność siebie z Fonfarą go przeliczyła,. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości