| 
					Deontay Wilder
				 | 
| 
					23-01-2015, 03:41 PM 
| 
 | |||
| RE: Deontay Wilder 
					Kurde, znowu operacja? Czarno to widze, mlody nie jest zeby prawie 2 lata przerwy nie robily roznicy w karierze, a na to sie zanosi. Oczywiscie wypowiedz troche jak Jonak mowiacy ze dla Alvareza pojedzie do Meksyku  W teorii Zimnoch ma racje: wroci pod koniec 2015, obije buma i journeymana a potem zaatakuje top 15 WBC w postaci Arreoli ktory zawsze tam bedzie, a potem jako pogromca Chrisa, ktorego pokonal BWARE, ktorego pokonal Wilder, ktorego w amatorce pokonal wlasnie ten pogromca, mozna latwo sprzedac walke jako wielki rewanz, starcie boksu amatorskiego z boksem zawodowym, sportu z biznesem, postkomunistycznego myslenia z amerykanskim snem itd itp. Do tego walka w Chicago, na undercardzie Szpilka vs Jennings o trzy pasy zabrane Kliczce oraz Fonfara - Stevenson o cztery pasy zabrane w wiekszosci Kovalevowi i mamy Wielkie Rewanze Polakow o bezdyskusyjny prymat i osiem pasów mistrza swiata w ciezkiej i polciezkiej. Pestka. | |||
| 
					23-01-2015, 08:56 PM 
| 
 | |||
					ZIMNOCH: LICZĘ NA REWANŻ Z WILDEREM W PRZYSZŁOŚCI - Liczę na nią. Taką walkę można łatwo sprzedać. Ale najpierw czeka mnie operacja, 3-4 miesiące rehabilitacji i dopiero potem powrót na ring. Kiedy wejdę do rankingu WBC, będzie można coś poważnie planować - mówi w rozmowie z "Super Expressem" powracający po urazie Krzysztof Zimnoch (17-0-1, 11 KO) Hahaha, pamiętacie jak pisałem kilka dni temu o tym w offtopie?   | |||
| 
					23-01-2015, 09:06 PM 
| 
 | |||
					Zimnoch vs Wilder... Nie no, zaczynam lubić Krzyśka i jego poczucie humoru   Jak Zimnoch dopcha się do walki o EBU, albo EBU - EU to będzie wielki sukces. | |||
| 
					23-01-2015, 10:04 PM 
| 
 | |||
| RE: Deontay Wilder | |||
| 
					23-01-2015, 10:20 PM 
| 
 | |||
					Napisałem, że wielki sukces, czyli coś czego w obecnym stanie rzeczy: - Po milionie kontuzji - Nigdy nie prezentował wielkiego potencjału - Bez wielkiego wsparcia promotorskiego - Już nie najmłodszy ...trudno się spodziewać   Zimnoch ma jeden atut w obecnej chwili - nieskalany porażką rekord. Po powrocie powinien obić z dwóch bumów na rozgrzewkę i poszukać niezłych wypłat z prospektami. U Krzysztofa podobno z hajsem się nie przelewa, źle zainwestował pieniądze, więc raczej poszuka opcji ryzykownych, które jednak dają jakieś pieniądze. W każdym razie perspektywy kariery ma niewesołe. | |||
| 
					23-01-2015, 10:22 PM 
| 
 | |||
					Wiadomo, że Wilder nie zawalczy z Krzyśkiem, bo to dla niego za dużo ryzyko. Pewnie będzie uciekał przed Polakiem, bijąc się choćby z Furym.
				 | |||
| 
					23-01-2015, 10:30 PM 
| 
 | |||
					Walka moze się odbyć - wszystko zależy od tego ile Wilder ma rozumu. Jeśli Amerykanin da się sprowokować a Zimnoch będzie gadał, opowiadał jak go pokonał, do walki może dojść.
				 | |||
| 
					23-01-2015, 10:44 PM 
| 
 | |||
					Zapewne Wilder nawet nie pamięta o istnieniu kogoś takiego jak bramkarz :v :v :v .
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					23-01-2015, 11:03 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-01-2015 11:04 PM przez Sander.)
| 
 | |||
					Szpilka to jest jakiś pomysł dla Wildera. Jest notowany (o ile dobrze pamiętam) w rankingu WBC, również jest pięściarzem Haymona, na lżejszą dobrowolną obronę idelany gość. Gdzieś w pierwszy kwartale 2016 może Wilder vs Szpilka?
				 | |||
| 
					24-01-2015, 12:06 AM 
| 
 | |||
					Wilder vs Szpilka walka no title ?   Wilder Po unifikacyjnej z Kliczką może już w pierwszym kwartale  2016 być bez pasa. | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 28 gości