Piłka nożna ogólnie
|
30-05-2013, 07:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
finał 2005 to sam bym sobie powtórzył ;p
Pamiętam ten mecz... "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
30-05-2013, 07:52 PM
|
|||
|
|||
Albo EURO 2008 i mecz Czechy vs Turcja. Boks jest piękny itd ale facet nie interesujący się piłką traci coś z życia...
|
|||
30-05-2013, 08:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie | |||
30-05-2013, 11:16 PM
|
|||
|
|||
@BESTIA
Na pewno można znaleźć na chomikuj.pl, tylko że stamtąd trzeba pobrać, to chyba, że zadowoli cię 10 minut. Poza tym znalazłem Milan - Liverpool na yt. http://www.youtube.com/watch?v=Oj0u050ysac Do tego możesz poszukać na veoh.com, tam można znaleźć różne starsze mecze, może coś znajdziesz. @Martin Otoczka do meczów piłkarskich podoba mi się rzadko, np. na Euro. Teraz finału LM miałem dosyć już prezd meczem. Gdzie nie zajrzę tam BVB - BM. Wbijam na twitera, cała tablica zarzucona, co powiedział ten, co tamten i tak wszędzie. Czytam sobie podsumowanie 2 ligi polskiej w PN, a tam o Zniczu Pruszków..., że RL załatwił im wejście do szatni Borussii itd. Mnie takie coś męczy. Wolę jak o jakimś wydarzeniu sportowym jest ciszej. Śmieszy mnie zaś otoczka wg meczu polskiej ligi, np. Jagiellonia - Zagłębie. Zespoły nie walczą już o nic, a tu w koło na około co to będzie jak jeden wygra, a co jak drugi. @Sander Nie wiem, ale mecz Czechy - Turcja EURO 2008, jest chyba najdramatyczniejszym meczem piłkarskim jaki pamiętam, jak dla mnie przebija finał LM z 2005. Ten mecz to było coś niezwykłego. Do dziś nie wiem, jak Turcy strzelili te 3 bramki w 15 minut |
|||
31-05-2013, 04:39 AM
|
|||
|
|||
(30-05-2013 11:16 PM)kubala1122331 napisał(a): Poza tym znalazłem Milan - Liverpool na yt. http://www.youtube.com/watch?v=Oj0u050ysac O stary, ten mecz to był chyba nieświeżym śledziem nagrywany. Ledwo piłkę widać. A co do otoczki wokół meczów to w sumie się zgadzam. Szczególnie jeśli chodzi o BVB. Mam wrażenie, że u nas pisze się o tym klubie więcej niż w Niemczech. Strach lodówkę otworzyć, żeby Lewandowski nie wyskoczył. A co do samego Lewego... słyszeliście, że wydaje biografię zatytułowaną "Pogromca Realu"? Trochę to mimo wszystko śmieszne. Jasne, Robert to świetny piłkarz, ale wydawać biografię w wieku 24 lat po rozegraniu jednego wielkiego meczu? Dla mnie biografia powinna się ukazać po zakończeniu kariery jako podsumowanie całego dorobku. Przed Lewandowskim jeszcze lata gry, pewnie kilka transferów i i wielkich turniejów. Ale rozumiem, hajs się musi zgadzać. ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
31-05-2013, 08:28 AM
|
|||
|
|||
To prawda co piszecie, ja też już rzygam tym całym Lewnadowskim i Borussią. Ciekawe czy nasz "as" trafi do siatki w Kiszyniowie w meczu z Mołdawią...
Przypomnijcie sobie atmosferę przed pierwszym meczem Polaków na EURO 2012......tym żyli praktycznie wszyscy, nawet ci co na co dzień z futbolem mają niewiele wspólnego. Mówcie co chcecie, ale jak sobie przypomnę co się "działo" w moim Wrocławiu przed meczem z Czechami - tego się po prostu nie da opisać słowami, to trzeba przeżyć. Coś pięknego, coś co przy żadnej innej dyscyplinie sportu NIGDY nie będzie mieć miejsca. |
|||
31-05-2013, 09:55 AM
|
|||
|
|||
Każdy od nastolatka po emeryta żył tym Euro. W tramwaju, sklepie, poczcie, pracy wszędzie jeden temat i nerwowe spoglądanie na zegarek - ile do meczu. Piękne chwile i tak naprawdę to wynik nie był ważny ale możliwość zjednoczenia się i wspólnego kibicowania to było coś niesamowitego.
|
|||
31-05-2013, 10:43 AM
|
|||
|
|||
To było piękne Sam wpadłem w "futbolowy szał" i ryzykując życie siedziałem na matematyce z szalikiem Polski na szyi, żyjąc od rana meczami Szkoda tylko, że wspominamy jedynie atmosferę EURO, a nie możemy podelektować się sukcesami naszej drużyny...
A co transferu Lewego, niech on już nawet przejdzie do 14 ligi francuskiej... mam już dość tego cyrku. |
|||
31-05-2013, 11:05 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-05-2013 11:06 AM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
kubala1122331
Mam jędna zajefajną stronę ale jest też droga, szkoda bo na razie mnie nie stać aby zapłacić płacić 430 zł na dwa lata i to jest tylko dostęp do upoaded.net a są jeszcze inne jak Fillesm.Strona to http://www.fullmatches.net/. Większość to mecze w HD. |
|||
01-06-2013, 01:43 AM
|
|||
|
|||
Śledzicie trochę informacje o transferach?
Monaco buduje naprawdę silny skład (i koszmarnie drogi). Carvalho z Realu, Moutinho z Porto, Falcao z Atletico (podobno za 60 mln euro!)... nieźle. Neymar już oficjalnie w Barcelonie, Goetze w Bayernie (ale to wiadomo od jakiegoś czasu) i sporo plotek nt. następnych transferów. Będzie ciekawie. Tylko jak tu kluby bez potężnych inwestorów z Rosji albo bliskiego wschodu mają rywalizować z takim PSG, Man City, czy obecnie Monaco... ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości