| Ankieta: Jak zakończy się walka Haye vs Charr? Ankieta jest zamknięta. | |||
| Haye wygra przed czasem |    | 12 | 85.71% | 
| Charr wygra przed czasem |    | 1 | 7.14% | 
| Haye wygra na punkty |    | 1 | 7.14% | 
| Charr wygra na punkty |    | 0 | 0% | 
| Razem | 14 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] | 
| 
					David Haye vs Manuel Charr
				 | 
| 
					04-05-2013, 10:12 AM 
| 
 | |||
| RE: David Haye vs Manuel Charr 
					@ kantemir Przy okazji, czy wiesz jakiej narodowości są boksujący w barwach Ukrainy bokserzy: Serwer Jemurłajew, Timur Achundow i Mamed Jadgarow? http://www.the-best-boxers.com   | |||
| 
					04-05-2013, 10:54 AM 
| 
 | |||
					Serwer Jemurlajew i Mamed Jadgarow -krymski Tatarze..Serwer-typowe tatarskie imie..urodzil sie w Uzbekistanie..tam ich sporo po 1944r. Co do Timura Achundowa,tego nie wiem..ale podobne do czegos z Kawkazu..
				 | |||
| 
					07-05-2013, 08:16 PM 
| 
 | |||
					Cześć chłopaki! Dawno mnie nie było. Cóż, życie się zmienia no i priorytety też. Powoli zawijam się z forum. Nie mam już na nie czasu, wybaczcie. Coś wielkiego mnie ominęło? Jak wrażenia i wnioski po walkach Moneya, Klitschko? Co sądzicie o Charrze? Ktoś się może wybiera do Manchesteru? Tak przy okazji... (02-05-2013 11:24 PM)MrT napisał(a):O co chodzi? Możesz wyjaśnić?(10-04-2013 10:47 PM)Jerome napisał(a): tysiok ma fajny gif jak Solis trafia Vitalija. Muszę sobie załatwić taki gif z tą kombinacją ;]Przyjrzyj sie lepiej dokładnie temu gifowi. To nie powinno być trudne ![[Obrazek: haye-wlad-exchange.gif]](http://i1164.photobucket.com/albums/q579/Mattbd/haye-wlad-exchange.gif) They think they're good, I know I'm great ;] | |||
| 
					07-05-2013, 08:34 PM 
| 
 | |||
					Jak u każdego @Jerome   Wiosna do tego więc czasu wíele nie ma  Liczę jednak, że czasami coś dorzucisz od síebie. | |||
| 
					07-05-2013, 08:44 PM 
| 
 | |||
					Jestem rzadko, mało czytam, nic nie piszę... Tak bywa. Im bliżej walki Haye'a tym aktywność wzrasta. Bawi mnie sposób w jaki Haye się odnosi do Charra. Jakby grał na Playstation  "Och, wygląda groźnie" , "będzie super walka" , "emocje rosną"   ![[Obrazek: haye-wlad-exchange.gif]](http://i1164.photobucket.com/albums/q579/Mattbd/haye-wlad-exchange.gif) They think they're good, I know I'm great ;] | |||
| 
					07-05-2013, 08:49 PM 
| 
 | |||
|  RE: David Haye vs Manuel Charr | |||
| 
					07-05-2013, 08:55 PM 
| 
 | |||
					Haye pewny siebie wie co potrafi. Walka z Charrem ale czekam na większe wyzwanía.
				 | |||
| 
					14-05-2013, 02:41 PM 
| 
 | |||
					Walka odwołana Haye kontuzjowany. Wawrzyk dobrze zrobił wybierając Powietkina. Btw. Adamek powinien brać Charra skoro ma termin na HBO. | |||
| 
					14-05-2013, 02:48 PM 
| 
 | |||
					Sander pełna zgoda! Jeśli HBO chce Adamka, a podobno chce, a Charr ma termin w HBO, obaj mogli by sporo zyskać zwycięstwem w tej walce. Byłyby spore emocje  A co do walki to jednak szkoda, że jej nie będzie, może trochę spokorniałby Syryjczyk dostając dwa razy niezłe baty w przeciągu niedługiego okresu czasu  No i te emocje, te same co przed walką Haye - Chisora, może trochę pozasportowe, ale za to wielkie   | |||
| 
					14-05-2013, 03:09 PM 
| 
 | |||
					Eeh, no i pozamiatane. Szykowała się niezła walka, która niosła ze sobą sporo emocji (jak zauważył kubala raczej pozasportowych, ale jednak). A starcie Adamek - Charr jak najbardziej miałoby sens. Nawet w obecnej formie Tomek mógłby wypunktować Manuela, który jest (pozwólcie, że zacytuję klasyka) wolny jak keczap.
				 ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości