Piłka nożna ogólnie
|
02-03-2017, 07:14 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Czwarte z rzędu 3:0 , oj będzie ciężko biało-źielonym w niedziele przy Bułgarskiej.
Lechia u siebie imponuje ale na wyjazdach to już tak kolorowo nie bywa, co pokazał mecz z Termaliką. Liczę na dobre widowisko i zwycięstwo lidera z tak grającym Lechem będzie ciężko, na remis też się nie obraże. |
|||
04-03-2017, 03:08 PM
|
|||
|
|||
(01-03-2017 11:21 PM)Gogolius napisał(a): Boruc zakończył reprezentacyjną karierę. Nie lubię takich motywów jak kończenie karier w reprezentacji podczas gdy ciągle gra się w klubie. Albo jest się piłkarzem, którego można powołać na kadrę, albo się w ogóle nie gra w klubie. LOL... Podoba mi się. Kolesie mają fantazję, którzy stoją za takimi memami. "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
04-03-2017, 05:21 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2017 05:27 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Boruc ledwo, co zakończył karierę w reprezentacji a już został bohaterem na Old Trafford ku niepocieszeniu "Czerwonych Diabłów". Obronił karnego wykonywanego przez Ibrahimovicia:
Wietnam, co Ty na to? Będziesz lał Boruca, jak go kiedyś spotkasz na mieście? "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
05-03-2017, 08:06 PM
|
|||
|
|||
Ale Lech w gaźie , szykuj się Kubala na mistrza w takiej
formie. |
|||
05-03-2017, 08:08 PM
|
|||
|
|||
Kto oglądał ten mecz? Trzy czerwa dla Lechii. Zasłużone??
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
05-03-2017, 08:39 PM
|
|||
|
|||
Słuszne kartki, w dziewiatke Wilczek dwie czerwone Kuświk
dwa razy żółć i Peszko dla rezerwowego Savicia nie liczę, zresztą to co robił Sędźia Marćiniak w tym meczu to bez komentarza. W pierwszej połowie pozwalał na hardcore i kopanie po nogach w drugiej zaś już wywalał żółto- źielonych z boiska. Masakra sędzia. |
|||
05-03-2017, 09:09 PM
|
|||
|
|||
Nie podniecam się jeszcze. Trener Bjelica myśli, dzisiaj zupełnie zneutralizował Lechię wystawiając pierwszy raz w tej rundzie duet Trałka-Tetteh. Zaryzykował, sam się mocno dziwiłem, ale na szczęście, to nie ja jestem trenerem. Trafił w dziesiątkę. No i po raz pierwszy od wielu wielu lat mamy drużynę z charakterem i jajami. Mimo wszystko nie mogę uznać za taką dzisiaj Lechii. To był pokaz chamstwa i bezsilności z jej strony. Kuświk za to co zrobił, powinien dostać kilka meczów zawieszenia. Ale zgoda z @Wietnamem. Marciniak w pierwszej połowie pozwalał na wszystko, Trałka powinien przynajmniej jedną żółtą dostać.
W przyszłej kolejce Lech bez Bednarka i Kędziory. O ile absencja Janka bardzo mnie nie martwi, o tyle brak zmiennika na prawej obronie. Jednak wierzę, że Bjelica coś wymyśli. Pracujmy dalej. Przyjdą gorsze wyniki i nie załamujmy się. Nie będę zły, jak nie wygramy w Gdyni. 5 meczów na wiosnę, 5-0-0, 13-0 w bramkach. Nie żartujmy, to było niemożliwe. |
|||
05-03-2017, 11:03 PM
|
|||
|
|||
Ja oglądałem ten mecz i nie licząc kilku nieprzyjemnych scysji to było spoko. Dałbym gola dla Lecha już wcześniej, takie minimalne spalone bym puszczał.
Dla mnie największym chamem Peszko - mieć piłkę, kiwać i walić z łokcia -_- |
|||
07-03-2017, 10:34 PM
|
|||
|
|||
Kolejny pogrom Arsenalu w LM, Wenger pora pakować
kalesony i mokasyny . |
|||
07-03-2017, 10:38 PM
|
|||
|
|||
Real może pozazdrościć Arsenalowi remontady...
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 49 gości