Piłka nożna ogólnie
|
29-09-2016, 07:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Komisja Dyscyplinarna UEFA ukarała Legię Warszawa za mecz 1. kolejki Ligi Mistrzów z Borussią Dortmund.
Legia musi zapłacić karę 80 tys. euro (ok. 344 tys. zł), a dodatkowo na jeden mecz w rozgrywkach Ligi Mistrzów (2 listopada - z Real Madrid CF) został zamknięty stadion Legii. Komisja Dyscyplinarna UEFA na wczorajszym posiedzeniu rozpatrywała następujące zarzuty przeciwko Legii: - zachowanie kibiców - odpalenie fajerwerków - rzucanie przedmiotów - niewystarczająca organizacja - zachowania rasistowskie - niedrożne ciągi komunikacyjne Warszawski klub zapowiedział już złożenie odwołania. |
|||
29-09-2016, 07:57 PM
|
|||
|
|||
Odwołanie nic nie da. Nie wiem, jakie w Polsce jest prawo ale chyba musi się zmienić. Tymi kosztami powinno się obdzielić tych chuliganów w kominiarkach. Złapano ich w ogóle?
|
|||
29-09-2016, 10:44 PM
|
|||
|
|||
Hah, a czytałem tyle teorii o tym, żę UEFA nie zamknie stadionu "bo jak to tak, Ronaldo ma strzelać setną bramkę w LM bez kibiców?"
|
|||
30-09-2016, 12:17 AM
|
|||
|
|||
Ja myślę że setną to on już strzeli na Bernabeu
![]() ![]() |
|||
30-09-2016, 07:02 AM
|
|||
|
|||
Coulibaly .liga Szkocka
|
|||
30-09-2016, 07:18 AM
|
|||
|
|||
No ładnie, ładnie. Trochę jak w starym PESie.
![]() |
|||
01-10-2016, 03:35 PM
|
|||
|
|||
Najgorzej jak Legia podbije Bernabeu
![]() Widać, że trener Bjelica zmienił trochę Lecha. Oczywiście, wciąż widać w tym zespole masę dziur (ale to już wina zarządu, który stara się nie zauważać potrzeby wzmocnień na kilku pozycjach (napastnik, środek obrony, lewa obrona i skrzydło)), ale jednak pojawił się charakter i wreszcie widać potężne zaangażowanie, którego u Lecha nie widywałem od czasów Franciszka Smudy. Piłkarsko Lech jest obecnie 4-5 siłą w lidze i to na boisku widać, ale kibic wybaczy brak umiejętności, jeśli zobaczy walkę i zaangażowanie. Jeszcze tylko wywalić na zbyty pisk srałkę i może klub zacząłby jako tako funkcjonować. Oczywiście, dopóki Serb nie znudzi się gwiazdom. |
|||
01-10-2016, 10:07 PM
|
|||
|
|||
A jaka zmiana w Legii! Pyknęli Lechię 3-0! Brawo Magiera! Legia już dawno nie zanotowała tak soczystego wyniku. Fajnie, że również Wisełka Kraków się przełamała i wygrała na wyjeździe 3-2 z imienniczką z Płocka. Mimo tego dalej okupują ostatnie miejsce gdyż Piast nieoczekiwanie wygrał na wyjeździe z Arką Gdynia 2-1.
Ktoś z Was obstawia polską ligę u bukmachera? No to niezły kamikadze. ![]() |
|||
02-10-2016, 12:15 AM
|
|||
|
|||
Real musi się zacząć bać, dwie porażki z rzędu z Legią ich czekają
|
|||
02-10-2016, 11:33 AM
|
|||
|
|||
Obstawianie Ekstraklasy to od lat sieczka dla mózgu
![]() Ale co poradzić. Ja obstawiałem zwycięstwo Lechii (tzn tak prywatne we własnej głowie) ale nie dlatego, że Legia taka rozsiekana, ale że Lechia jest mocna, a Magiera mógł nie zdążyć się wyrobić ze wszystkim. A tu proszę. Inna rzecz, że tam wydarzyło się kilka innych motywów, to nie tylko kwestia trenera Legii. A teraz czas na Górnik vs Chrobry #pilkanapoziomie oraz Juventus - Empoli ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 34 gości