Piłka nożna ogólnie
|
20-08-2016, 09:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-08-2016 10:01 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Wygląda na to że kosztem Ligi mistrzów, zupełnie walą sobie ligę, niech pamiętają żeby ponownie
zagrać w Champions League w przyszłym sezonie trzeba najpierw" ponownie x2 "wygrać ligę p.s Transmisja finału Brazylia - Niemcy jednak w tvp 1 Genialny gol Neymara z wolnego na 1:0. |
|||
21-08-2016, 12:47 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-08-2016 12:54 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
Ja rozumiem szansę na Ligę Mistrzów, arcyważny rewanż z Dundalk, ale przegrać przed swoimi kibicami 1:3 z Arką Gdybia to tak zwyczajnie, po ludzku nie wypada. Kibice Legii narzekali na Berga, bo ten śmiał przegrać jakiś mecz z Łęczną czy Piastem na wyjeździe, teraz ten Hasi zwyczajnie się ośmiesza. Co gorsza, zaraz zrobią z niego bohatera, bo po 20 latach wprowadzi polski zespół do Ligi Mistrzów. A prawda jest taka, że mając tę drabinkę każdy trener by to uczynił. Jeśli komus dziękować za ten sukces to tylko Skorży i Bergowi. Hasi ma malutki wkład do tego sukcesu.
Zresztą w Legii biją powoli na alarm. Leśnodorski wczoraj na twitterze napisał, że kilku piłkarzy nie może już grać w tej drużynie. Strzelam, że chodzi mu głównie o Rzeźniczaka, Aleksandrova i Hamalainena. Cieszy mnie ogólnie żałosna postawa tego ostatniego. Mnie tam w ogóle nie zabolało, że poszedł do odwiecznego rywala, bo losy jakiegoś marnego Fina średnio mnie interesują. Natomiast cwaniaczek Leśnodorski chciał na stulecie Legii zrobić Lechowi na złość tak bardzo, że największemu obibokowi i leniowi boiskowemu jakiego znam zaproponował najwyższą pensję w lidze. Ten transfer nie był Warszawianom w ogóle potrzebny (mieli na ŚOP Dudę i Guillherme, zawodników o klasę lepszych), ale zagranie na nosie Lechowi było tutaj najważniejsze. Fajnie, że to tak się kończy. |
|||
22-08-2016, 08:21 PM
|
|||
|
|||
Wisła liderem, Lech drugi, Legia piąta a szósty Śląsk Wrocław - tak wygląda tabela odwrócona do góry nogami.
|
|||
23-08-2016, 06:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2016 06:53 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Cytat:„Szokuje mnie to, jak potraktowano Rzeźniczaka. Prezes zrobił show na Twitterze” Fajny artykuł w obronie Rzeźniczaka a właściwie przeciwko temu, jak został potraktowany przez prezesa. Fakt, gra słabo ale ktoś go do tego składu wstawia, tak? A jaki wynik meczu obstawiacie? Ja 2-1 dla Dundalk i awans Legii do Ligi Mistrzów |
|||
23-08-2016, 09:41 PM
|
|||
|
|||
Ufff... Legia wywalczyła w końcu ten awans do Ligi Mistrzów!!!
Z kolei ktoś chyba nie chciał mieć As Romy w Lidze Mistrzów. Dwie czerwone kartki i 0-3 u siebie z FC Porto. Szczęsny niestety nie pomógł. |
|||
24-08-2016, 12:23 AM
|
|||
|
|||
Jest awans ale ten styl jest fatalny, z kominiarzami i dentystami nie mogli składnej akcji
zrobić,prawie Dundalk doprowadził do dogrywki jeśli tak będą prezentować się dalej, to z Realem czy Bayernem w grupie czekać będzie ich pogrom stulecia. 14 lub 15 września rozpoczną pierwszy mecz grupowy. |
|||
24-08-2016, 01:30 AM
|
|||
|
|||
http://m.legionisci.com/news/68277_Hasi_...cyjne.html
masa niezadowolonych fanów Legii po tej maskaradźie. |
|||
24-08-2016, 07:40 AM
|
|||
|
|||
"Nie wszystko było perfekcyjnie" - całkiem solidnie zaśmiane
Nigdy, przenigdy nie spodziewalbym się, że będę zażenowany po awansie polskiego klubu do LM. Ale w sumie udało się, to najważniejsze, brawo! |
|||
24-08-2016, 10:04 AM
|
|||
|
|||
Jeżeli na ławie w LM będzie cały czas ten sam trener to ja meczów Legi nie będę oglądał - nie potrafię - mam jak najprawdziwszy odruch wymiotny gdy widzę to, co oni odpierdalają na boisku. I to nie jest żadna metafora. A podniecać się czy Real bądź Barcelona załadują nam dwucyfrówkę czy też nie to nie w moim stylu.
|
|||
24-08-2016, 05:05 PM
|
|||
|
|||
Nie rozumiem co tak długo na boisku robił Nikolić. Jakbym mógł wystawić mu jakąś notę, to wystawiłbym 1, niezależnie od skali. No chyba, że byłbym w Niemczech, wtedy by dostał szósteczkę.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 45 gości