Piłka nożna ogólnie
|
15-06-2016, 02:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
No mam nadzieję, że to plotki, bo jeśli fakt, to naprawdę Polacy są idiotami.
Rosja - Słowacja na razie bez emocji. Strasznie elektryczny ten Kozacik, bramkarz Słowaków, ale musiał Janek Mucha zanotować zjazd, że nie gra w pierwszym składzie. |
|||
15-06-2016, 02:50 PM
|
|||
|
|||
Alez gole dla Słowacji, kacapy do domu
![]() |
|||
15-06-2016, 02:52 PM
|
|||
|
|||
Jeszcze Walię mają w ostatniej kolejce, więc może być zabawnie. Jak to faktycznie Słowacja wygra, to się cholernie ciekawie zrobi w tej grupie.
|
|||
15-06-2016, 02:53 PM
|
|||
|
|||
Co to znaczy, że bramkarz Słowacji jest "elektryczny"?
![]() Ja pierdziele...ta pierwsza bramka dla Słowaków... ten zwód (jedyny możliwy do zagrania...przecież nie można było przypuszczac, ze Słowak pobiegnie dalej i będzie walił z ostrego kąta)... i dwóch Rosjan jakby połączeni jednym mózgiem daje się robić jak dzieci. Dno! Hamsik to klasa ![]() |
|||
15-06-2016, 02:56 PM
|
|||
|
|||
Śmieszna ta informacja Kubala, ja z kim nie rozmawiam (znajomi, koledzy z pracy) to wszyscy bez wyjątku oglądają na niemieckich kanałach. Ale debili w tym kraju nie brakuje więc być może jedna dziesiąta z tego co podają te kurwy z polsatu to prawda...
|
|||
15-06-2016, 03:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-06-2016 03:02 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Co Hamsik to ja pytań nie mam
![]() Inna sprawa ze obrońcy Ruskich grają jakby z hoteli w ogóle nie wyszli, Bierezucki jak go chwaliłem za grę z synami Albionu, to dziś zwyczajnie cały czas nabiera się na zwody Dudy, fajnie Andrzej rozgrywa ![]() Kacapòw czeka długa droga jeszcze aby dobrze przygotować się do mundialu u siebie , następcòw Arszawina czy Pawliuczenki nie widać, A trener ma ostry trik nerwowy ![]() |
|||
15-06-2016, 03:40 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-06-2016 03:53 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Już miałem napisać, że Rosjanie chyba ostro sobie pochlali skoro tak słabo grają a tu nagle taka piękna główka.
![]() Źle, że Słowacja całkowicie oddała inicjatywę Rosjanom. Koniec! Ciekawe ile kibiców ze Słowacji dostało zawału serca w ciągu tych ostatnich 13 minut. ![]() ![]() Na razie w żadnym meczu nie padło więcej niż trzy bramki ale i też póki, co nie było bezbramkowego remisu. |
|||
15-06-2016, 03:57 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-06-2016 04:49 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Już myślałem że Rosjanie mój kupon dziś juz skarcą, ale brawa
dla Słowaków że utrzymali zwycięstwo, choć było ciężko po bramce dla Rosji, bo opadli w obronie ze sił, i dawali się zaskakiwać raz po raz. Dobre zmiany rosyjskiego Trenera. Fajny mecz. Brawa dla Słowaków! !! Francja i Szwajcaria zwycięstwami mogą jako pierwsze reprezentacje awansować już dzisiaj do 1/8 finału. |
|||
15-06-2016, 05:48 PM
|
|||
|
|||
No i mamy pierwszego zawodnika który wysunął się na prowadzenie w klasyfikacji
strzelców ![]() Rumunia - Szwajcaria 1:0 do przerwy, Stancu ponownie z karnego. Bardzo ostry mecz, Rumuni to Rzeźnicy. ![]() |
|||
15-06-2016, 05:50 PM
|
|||
|
|||
Szwajcaria to największy balon tego euro... z mojej perspektywy. Ja tu liczyłem naprawdę na coś w rodzaju pewnego 1/4 i zażartej walki o 1/2 bo widzę potencjał w tym zespole.. a tu taka padaka...
no brak słów... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości