Piłka nożna ogólnie
|
13-06-2016, 10:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Belgia vs Włochy to jak dotąd chyba najlepszy mecz jaki widziałem na EURO. Mogą makaroniarze namieszać na tym turnieju.
Belgii bym nie skreślał, pokazali dobry ale nieskuteczny futbol zresztą Włochom ciężko strzelić gola. Jutro bez szału Austria vs Węgry i Portugalia vs Islandia. |
|||
13-06-2016, 10:09 PM
|
|||
|
|||
Jak dla mnie najlepszy mecz mistrzostw. Bez dwóch zdań.
A co do samych Belgów - oby się nie okazali moim największym rozczarowaniem. Zagrali niby dobry mecz z Włochami ale nie potrafili tego udokumentować bramką mimo iż sytuacji nie brakowało. Jeżeli niczego nie osiągną na tej imprezie to nie będą mogli już tego zgonić na brak doświadczenia czy młody wiek, bo choć są jedną z najmłodszych reprezentacji na Mistrzostwach to są reprezentacje jeszcze młodsze. Najmłodsi są Niemcy, następnie Anglicy i Szwajcarzy. Za nimi właśnie Belgia. Bo z takim składem to powinni powalczyć o półfinał i uważam, że dla nich to odpowiedni cel. Wynik poniżej tego będzie dla mnie rozczarowaniem. |
|||
13-06-2016, 10:23 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2016 10:37 PM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
Ja o Belgów byłbym spokojny. Ani Szwecja ani Irlandia to nie są drużyny, które powinny im jakoś zagrozić. Mimo wszystko.
Chyba, że nagle zaczną się spinać. Muszą zrozumieć, że zagrali z najtrudniejszym rywalem w grupie (jak Ukraińcy z Niemcami) i teraz pójdzie z górki. Pomyśleć, że Giaccherini był za słaby na pierwszy skład Juve i oddano go w sumie bez żalu (żalu dyrekcji, bo kibice go bardzo lubili). Fajnie, że mu się układa, trafił do repry i teraz jeszcze został mvp, miło Ech, niedobre wieści z polskiego obozu. Szczęsny tak mocno stłukł mięsień, że pojawił się krwiak, który dzisiaj usunięto. Z tego jak się wypowiada sztab medyczny to średnio widzę szansę, żeby Wojtek wykurował się na Niemcy. 3 dni do meczu, dla mnie 50:50. Plus w sytuacji jest taki, że wejście od bramki Fabiańskiego nie będzie spadkiem jakości. |
|||
13-06-2016, 11:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2016 11:14 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Poziom w naszej bramce absolutnie się utrzyma, Fabiański
w formie jest na pewno a jak jest w formie to może zatrzymać każdego, w razie potrzeby jest też Artek . Pelle zagrał wyborne zawody, ja nie będę tutaj szalony, bo typuje go do korony króla strzelców jak dobrze pójdzie świetna gra głową, był zawsze w danym miejscu w polu karnym gdy trzeba wykończyć akcje, bardzo dobrze działał na pozycji, ale też był często po stronie lewgo skrzydła, primasort. Mamy powtórkę z Euro 2000, gdy Włosi również pokonali Belgie 2:0, notabene z Markiem Wilmotsem w składzie. Buffon nieźle z radości zlećiał z poprzeczki https://mobile.twitter.com/MJCzechowicz/...082752?p=v po meczu, mam nadzieję że z plecami w porządku No to co jutro popis Ronaldo? |
|||
13-06-2016, 11:15 PM
|
|||
|
|||
No Bufik już kiedyś podskakując z radości skręcił sobie kostkę, więc niech lepiej uważa
Ciekawe co pokaże ta Islandia, szczerze to dla mnie najlepsza z tych wszystkich teoretycznie najsłabszych drużyn. Liczę na dobry mecz i jakieś 1:1. |
|||
13-06-2016, 11:36 PM
|
|||
|
|||
Hehehe. Jaka gleba. Super, że gość który tyle osiągnął w swoim piłkarskim życiu potrafi w dalszym ciągu się cieszyć niczym dziecko.
Co do jutrzejszego meczu nie zaskoczy mnie żaden wynik. Islandia to naprawdę solidna drużyna. Portugalia może mieć problemy jeżeli zlekceważy Islandczyków bądź źle wejdzie w mecz. Piłkarze Larsa Lagerbacka pokonali w eliminacjach dwukrotnie Holandię, Czechy u siebie i Turcję aż 3-0. Może być ciekawy mecz. |
|||
14-06-2016, 03:12 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2016 03:19 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie | |||
14-06-2016, 04:58 PM
|
|||
|
|||
Świat przeminie, ale Kiraly będzie grał i to w tych samych dresach
|
|||
14-06-2016, 05:57 PM
|
|||
|
|||
A właśnie, przecież dresiarz bije rekord wieku na Euro
Jak tam w ogóle mecz? Słyszałem że kicha... |
|||
14-06-2016, 05:59 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2016 06:26 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Terminator, prorokował dobrze
Na wygraną reprezentacji więcej niż dwoma bramkami trzeba będzie czekać do Portugalii, chociaż tu mam wątpliwości też, ponieważ Islandia to bardzo dobrze broniąca się ekipa, ale Eliminacje i Euro to dwie inne nie porównywalne rodzaje presji, . A Portugalia w trzech ostatnich turniejach w pierwszych spotkania bramkami nie grzeszyła Teraz wydają się być mocni, kilku nowych uzdolnionych zawodników środek piekielnie mocny,: -talent nowy zawodnik Bayernu Renato Sanchez, czy przymierzany niedawno do Man.United William Carvalho ze Sportingu, skrzydła: -Quaresama który ostatnio szalał w towarzyskich, Nani i oczywiście Ronaldo z przodu. @Gogolius , kicha spora. Węgrzy zaczynają prowadzić grę z czarnym koniem Austrią która niby rozprowadza ale nic za bardzo z tego nie wychodzi, Alaba w drugiej minucie z dystansu w słupek trafił, w zasadzie to była najgroźniejsza sytuacja Austrii. No i jest efekt Madziarzy 1:0 Szalai 63 minuta. i Austria teraz w 10tke, Dragovic druga żółta. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 58 gości