| 
					Piłka nożna ogólnie
				 | 
| 
					23-03-2016, 02:40 PM 
| 
 | |||
| RE: Piłka nożna ogólnie 
					Kołtoń jak zwykle ma przećieki i podał skład na Serbię: FABIAŃSKI - PISZCZEK, GLIK, SALAMON, RYBUS - JODŁOWIEC, KRYCHOWIAK - GROSICKI, ZIELIŃSKI, MILIK - LEWANDOWSKI. | |||
| 
					24-03-2016, 06:27 PM 
| 
 | |||
					Polska wygrała z Serbią choć nie oglądałem słyszałem, ze mecz oceniany jest jako udany sprawdzian. Z Poznania kadra przenosi się do Wrocławia, w sobotę mecz z Finlandią. No i smutna wiadomość, dziś zmarł Johan Cruyff, rak... | |||
| 
					24-03-2016, 08:35 PM 
| 
 | |||
					O kurde...jestem w szoku... http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/lig...yff/0zwg2r wcale się nie zdziwię jak do czegoś takiego dojdzie. | |||
| 
					24-03-2016, 08:40 PM 
| 
 | |||
					UEFA rozważa drastyczną zmianę formatu Ligi Mistrzów. Jednym z pomysłów jest wprowadzenie fazy grupowej dopiero w drugiej rundzie; 16 drużyn zostałoby podzielonych na dwie grupy.
				 | |||
| 
					24-03-2016, 10:55 PM 
| 
 | |||
					Kolejny z wielkich odszedł.   Co do zmiany formatu LM to nawet by mi się spodobało ale pod warunkiem, że by były 4 grupy po 4 drużyny w II rundzie.   | |||
| 
					24-03-2016, 10:59 PM 
| 
 | |||
					Zmiana typowo pod te potężne ekipy, .
				 | |||
| 
					24-03-2016, 11:17 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-03-2016 12:11 AM przez Wilczekstepowy.)
| 
 | |||
					Właśnie, jak już napisałem to w sumie dotarło do mnie, że pierwsza runda byłaby rozstawiona czyli tym biedniejszym znowu wiatr w oczy. Takie przedłużenie eliminacji. A dla tych lepszych start do jeszcze większej kasy. A pisząc wcześniejszy post miałem nadzieję na taki meczyk jak np. Bayern vs Juve. To by dopiero były emocje gdyby takie spotkanie decydowało o wejściu do grupy! No, ale bajki na bok. Z kolei Milik jest na celowniku Interu oraz... Bayernu Monachium. To by było trochę zaskakujące gdyby najgroźniejszym konkurentem Lewego do gry w ataku był Milik. Albo może za nowego trenera stworzyli by po prostu super udany duet, co by wyszło przecież na dobre również reprezentacji Polski.   | |||
| 
					26-03-2016, 02:24 PM 
| 
 | |||
					O ile Lewy zostanie w Bayernie    | |||
| 
					26-03-2016, 07:36 PM 
| 
 | |||
					Polska - Finlandia 5:0, no i mamy piękne święta    | |||
| 
					26-03-2016, 08:30 PM 
| 
 | |||
					Jakość sportową reprezentacji Finlandii w dzisiejszym meczu w skali 1-10 jak byś ocenił Martin?  Przed nimi masa pracy, wyglądają jak my na początku pracy Nawałki, 2/10 , Polacy się pobawili, Czas zobaczyć jak w maju zagramy z Holandią, . | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 142 gości