Piłka nożna ogólnie
|
08-02-2016, 07:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Futsal Mistrzostwa Europy w Serbii, Serbia vs Portugalia
Gol Ricardinho |
|||
09-02-2016, 12:27 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2016 12:28 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Zerwane więzadła w kolanie Zoumy w mecz z Man.Utd pół roku przerwy, Euro nie dla niego
. http://blaber.pl/bez-kategorii/tragiczna...acz-video/ |
|||
09-02-2016, 01:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2016 01:07 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
Gol Ricardinho fajny, ale nigdy nie zrozumiem podniecania się takimi golami. Prawda jest taka, że gra Portugalczyków bez niego wyglądałaby o wiele lepiej. Koleś musi każdą piłkę klepnąć, przez co ich akcje są strasznie zwalniane. Nie wspomnę już o indywidualnych popisach, kiedy dwóch kolegów z drużyny stoi niepilnowanych przed bramkarzem.
Nie kupuję tego. Dużo bardziej zachwycił mnie wczorajszy gol w półfinale Milosa Simicia, który zapewnił Serbom półfinał 0.3 SEKUNDY!!!!! przed końcem. Niesamowita sytuacja, pierwsza taka w historii futsalu |
|||
09-02-2016, 01:45 PM
|
|||
|
|||
Ricardinho racja, to często spory egoista, technikę ma bajeczną
tylko jak piszesz, często spowalnia gre ekipy, kiedy to właśnie w futsalu liczy się szybka gra, zatrzymuje się na 20 sekund przekładając piłkę między nogami, a koledzy stoją na wolnych pozycjach,. Hiszpania pokazała wczoraj Portugalczykom jak się gra, w pełni widać że drużyna funkcjonowała jak jeden organizm, bez większych gwiazd, kapitalnie ta piłka była wymieniana, . |
|||
02-03-2016, 10:51 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2016 10:51 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
http://m.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,...legie.html
ah ta ekstraklasa Legia momentalnie po wznowieniu rozgrywek wyprzedza Piasta, ale czy jest taka mocna, chyba nie |
|||
02-03-2016, 11:42 PM
|
|||
|
|||
Dziś wpadki liderów bo Bayern Monachium przegrał u siebie z Mainz 1-2.
|
|||
03-03-2016, 12:12 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-03-2016 12:15 AM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Bardzo duże emocje były wczoraj już, w rewanżowym spotkaniu Coppa Italia,
Juventus w pierwszym spotkaniu u siebie wygrał z Interem, 3-0 w rewanżu na San Siro Gospodarze grający bardzo dobrą piłke odrobili straty i doprowadzili do dogrywki, która była bardzo zacięta, świetne interwencję Carizzo w bramce Interu, akcja za akcje po obu stronach, dogrywka nie zmieniła rezultatu i potrzebne były rzuty karne, Juventus wykonywał je bezbłędnie, wygrał konkurs jedenastek 5-3 po stronie Interu jedna pomyłka Palacio, Juve awansowało do finału w którym zagra z Milanem, powiem szczerze najlepszy mecz jaki ostatnio widziałem, dużo emocji, bardzo dobre zawody Interowcòw Medela,Jesusa czy Periśicia,. Dwie bramki zdobył Brozović , jedną właśnie Periśic, dużo okazji zmarnowanych przez Starą Dame szczególnie Zaza mógł przynajmniej z dwa razy wpisać się na listę strzelców, super emocje. Props wielki za wolę walki Interu. |
|||
03-03-2016, 01:18 AM
|
|||
|
|||
Aż dziwne, że Inter tak się postawił. Nie ukrywam, że przewidywałem łatwe 5-0 w dwumeczu i święty spokój, bo Inter złapał ewidentną zadyszkę. No ale grunt, że udało się awansować choć ciężko się nie zgodzić ze słowami Bonucciego: ""Nie będę kłamał, to był nasz najgorszy mecz od czasu, kiedy zostałem piłkarzem Juventusu.""
|
|||
06-03-2016, 08:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-03-2016 08:14 PM przez Martin.)
|
|||
|
|||
Mijają już 24 godziny od ostatniego blamażu a Szukiełowicz wciąż (oficjalnie) nie został wyjeb...wyrzucony.
Jak długo jeszcze będą trzymać tę karykaturę trenera?! Gorzej, że następcą ma być Rumak Co się porobiło... |
|||
06-03-2016, 09:09 PM
|
|||
|
|||
Obawiam się, że Śląskowi to by nie pomógł nawet Jose Mourinho. Nie wiem czy wyrzucanie kolejnego trenera jest najlepszym rozwiązaniem. Nie chcę się wdawać w jakieś dłuższe dyskusje, bo z kibolami danego klubu nie mają takiego sensu (choć wczoraj akurat też miałem okazję poznać podobną opinię o Szukiełowicza innego fana Śląska), jednak czy zwalnianie trenera po sześciu kolejkach, który z drużyną walczącą o utrzymanie robi bilans 3-1-2, jest właściwe? Nie za szybko? Tym bardziej, że wcześniej źle to nie wyglądało. Nie widziałem spotkania z Lubinem, ale z Jagą kontrolowaliście grę i wygrana była wasza, gdyby nie bramkarzyna Pawełek. To samo z Lubinem, druga minuta, bach, kolejna asysta Mariusza i po sprawie. A pamiętasz mecz z Górnikiem? Pierwsza połowa naprawdę fajna w waszym wykonaniu, a gdyby Morioka nie bał się uderzyć piłki głową na pusta, byście wygrali. Ja wiem, większość pisze w trybie przypuszczającym, jednak staram się trochę bronić trenera. Co ma zrobić Szukiełowicz, kiedy w bramce ma takiego parodystę? Co ma zrobić, kiedy na treningach potrafi wyćwiczyć elementy, które pozwalają danemu zawodnikowi stanąć metr przed pustakiem, a on pudłuje? Czy nie lepiej zamiast usuwania trenera po szóstym meczu, wypieprzyć kolesi, którzy te mecze zawalają? Co da zmiana trenera, jeśli na bramce wciąż będzie stał Pawełek (Wrabel z tego co wiem jest kontuzjowany?, a innego zmiennika nie ma), a zawodnicy będą bali się uderzyć w piłkę głową?
Nie wiem, nie znam się, ale gra Śląska nie wygląda tragicznie pod Romualdem i gdyby miał choćby bramkarza na poziomie 3. ligi, a nie okręgówki, to dziś mielibyście te 3-4 punkty więcej tylko na wiosnę. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 103 gości