Piłka nożna ogólnie
|
30-07-2015, 12:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Oceńcie mecz do czerwonej kartki, jak dla mnie równy mecz.
Kubala też sądzę, że sędzia mocno starał przechylić szalę na korzyść Basel. http://www.realmadryt.pl/index.php?co=ak...i&id=49679 http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
30-07-2015, 12:41 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie | |||
30-07-2015, 08:40 PM
|
|||
|
|||
Sędzia jak sędzia, najgorsze były błędy indywidualne, zwłaszcza w obronie. Druga bramka to był przecież prezent. Karny też wynikał z nieogarnięcia młodego Kędziory, który dał się nabrać sprytniejszemu rywalowi.
Wielka szkoda, bo w pierwszej połowie mecz był bardzo wyrównany (bramka dla Basel to znowu efekt fatalnej gry Lecha przy stałych fragmentach), dobrze się go oglądało i nie żałuję 80 zł wydanych na bilet |
|||
06-08-2015, 06:44 AM
|
|||
|
|||
Blamażu w Szwajcarii nie było. Czekamy na losowanie fazy play off LE.
|
|||
06-08-2015, 04:41 PM
|
|||
|
|||
Ja wiem... 0-1 z zespołem grającym na 20% możliwości - bardzo słabo. Liczę na szczęście w losowaniu, bo z taką grą, to Lechitów leje każdy średniak europejski.
|
|||
07-08-2015, 01:53 PM
|
|||
|
|||
No to już wiemy kto z kim:
Lech Poznań - Videoton Szekesfehervar (Węgry) Zoria Ługańsk (Ukraina) - Legia Warszawa Pierwsze mecze 20 sierpnia, rewanże tydzień później. |
|||
07-08-2015, 02:12 PM
|
|||
|
|||
Videoton bez Nikolić'a, który się super rozkręca w Legii. Zoria powinna prezentować niezły poziom, w końcu Ukraina. W sumie dobrze, że to Lech ma węgierską drużynę niż na odwrót, bo tak to obie polskie drużyny są ze sporymi szansami.
|
|||
07-08-2015, 03:47 PM
|
|||
|
|||
Faktycznie całkiem dobre losowanie naszych drużyn.
Niech mi ktoś przypomni. Czy było już kiedyś tak, że mieliśmy "aż" dwie drużyny w fazie grupowej LE? |
|||
07-08-2015, 05:16 PM
|
|||
|
|||
Wilku
Legia i Wisła bodaj trzy lata temu, oba nawet wyszły z grupki wtedy. Szanse na awans mamy spore, oba kluby. Bez lekceważenia i będzie dobrze |
|||
07-08-2015, 05:49 PM
|
|||
|
|||
Przy takiej formie, jak ostatnio, daję Lechowi jakieś 30-50% szans na pokonanie mistrza Węgier. Videoton stracił najlepszego napastnika, ale to nadal o wiele lepsza drużyna, niż większość naszej ligi, pensje zawodników na poziomie Kolejorza mniej więcej.
Gdyby nasi grali tak, jak w grupie mistrzowskiej ekstraklasy na wiosnę, nie miałbym obaw, jednak w ostatniej tragicznej formie, może skończyć się to gorzej, niż ze Stjarnan, bo Węgrzy to o wiele poważniejsza drużyna. Legia pewnie da radę, ale lekko nie będzie. Najważniejsze, żeby nie stracić bramek w pierwszym meczu na Ukrainie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 52 gości