Piłka nożna ogólnie
|
18-09-2014, 07:16 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
We Wrocławiu tak zachęcają do przyjścia na mecz
![]() |
|||
20-09-2014, 08:39 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-09-2014 09:54 PM przez Martin.)
|
|||
|
|||
Niesamowity mecz w Poznaniu, po 50 minutach 4-2 dla Lecha, a Zawisza w 10-tkę...
6-2, wynik hokejowy. |
|||
22-09-2014, 07:07 AM
|
|||
|
|||
Jak Legia nie może to sędzia znów pomoże...
![]() Tak właśnie padła pierwsza bramka dla Legii w meczu z Wisłą przy stanie 0-0. Sędzia to tylko człowiek, ma prawo się pomylić, ale dlaczego zawsze na korzyść Legii...? |
|||
22-09-2014, 08:11 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2014 08:12 AM przez Sander.)
|
|||
|
|||
@Martin
Jakie tam zawsze... Bądźmy poważni, a tak w ogóle to byłem zaniepokojony wczoraj wieczorem, że nie piszesz nic o tej sytuacji ![]() Ja jestem nawet zły, że tak padła pierwsza bramka, bo jestem pewny, że i tak byśmy Wisłę pyknęli, Legia kontrolowała ten mecz i nic złego by się nam w Krakowie nie stało. Duda dołożył piękną bramkę. Szkoda, że sędzia tego nie wychwycił (główny choć z Mazowsza, to jest kibicem Lecha), ale co zrobić? Różnica jakości była widoczna mimo, że dwa filary ofensywy zaczęły na ławce. Ale rozumiem oburzenie innych opcji kibicowskich. Mecz zakońćzył się 0-3 i Wisła przez 90 minut była zespołem słabszym, choć ten pierwszy gol powoduje mój niesmak. Pozdrawiam. |
|||
22-09-2014, 08:47 AM
|
|||
|
|||
@Sander
To podaj mi mecz, w którym sędzia wypaczył wynik spotkania na niekorzyść Legii. Słucham....... O takich sytuacjach trzeba pisać i je piętnować to może się to wreszcie skończy. Jak zauważyłeś Legia wczoraj by pewnie poradziła sobie bez pomocy liniowego choć zawsze inaczej się gra jak jest 0-0 a jak się przegrywa. Boguski też miał sytuacje i niewiele brakowało by je wykorzystał. Szkoda liczyłem na zwycięstwo Wisełki. |
|||
22-09-2014, 09:15 AM
|
|||
|
|||
Ej, ej, ej - Legia gra na tyle dobrze, że sędzia nie jest w stanie przeszkodzić
![]() ![]() Oczywiście pierwsza połowa była dosyć wyrównana, ale w drugiej Wisła posypała się. Oglądałem Cafe Futbol w niedzielę z trenerem WKS i naprawdę fajny chłop ten Pawłowski, duża wiedza w zakresie szkolenia. |
|||
22-09-2014, 09:26 AM
|
|||
|
|||
(22-09-2014 09:15 AM)Sander napisał(a): Każda drużyna ekstraklasy strzela i traci w sezonie kilka podejrzanych bramek. Chocby jeszcze przypomnę rzut karny dla Śląska po rzekomym faulu Dossy. Pamietasz Martin? Skończyło się wtedy 1-1, mecz we Wrocławiu. Wątpliwa jedenastka to była. Tak, ale nie dotyczy to Legii. Nie wybronisz sie Sander. Jak karny przeciwko Legii to wątpliwy tak? Karny był ewidentny. (22-09-2014 09:15 AM)Sander napisał(a): Oglądałem Cafe Futbol w niedzielę z trenerem WKS i naprawdę fajny chłop ten Pawłowski, duża wiedza w zakresie szkolenia. Z Tadka jest zajebisty koleś. Nie wyobrażam sobie nawet gdy ktoś w przyszłości zostanie nowym trenerem żeby go nie było w klubie. Facet ma w sobie niesamowicie dużo optymizmu i pasji. Być może za jakiś czas obejmie funkcję szefa akademii piłkarskiej Śląska. Póki co niech będzie trenerem. |
|||
22-09-2014, 09:32 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2014 09:33 AM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Wiem po prostu, że zawsze błędy na korzyść Legii będą najbardziej krytykowane. Gdyby nie ubliżając nikomu takie Podbeskidzie zdominowało Wisłę, strzeliło trzy bramki przy Reymonta, a jedną ze spalonego - myślisz, że ktoś by zwrócił na to uwagę? Wszysycy by pisali o tym jak to Bielszczanie rozjechali Wisłę. W ostatnim meczu Lechia-Lech zespół z Gdańska również strzelił bramkę ze spalonego bodajże. Szkoda, że nie skomentowałeś sytuacji z Gancarczykiem
![]() |
|||
22-09-2014, 10:18 AM
|
|||
|
|||
(22-09-2014 09:32 AM)Sander napisał(a): Gdyby nie ubliżając nikomu takie Podbeskidzie zdominowało Wisłę, strzeliło trzy bramki przy Reymonta, a jedną ze spalonego - myślisz, że ktoś by zwrócił na to uwagę? Wszysycy by pisali o tym jak to Bielszczanie rozjechali Wisłę. Tylko, że problem polega na tym, że sytuacja dotyczy Legii, nie Podbeskidzia. A z tą dominacją to nie przesadzaj. (22-09-2014 09:32 AM)Sander napisał(a): Szkoda, że nie skomentowałeś sytuacji z Gancarczykiem Nie pamiętam tego meczu. Skoro chodzi o Gancarczyka to znaczy, że było to stosunkowo dawno. Poza tym Ty mówisz o jednostkowym przypadku a ja o regule. |
|||
26-09-2014, 05:15 PM
|
|||
|
|||
Oto nasze działa zagraniczne na mecz z Niemcami:
Bramkarze: Artur Boruc (Bournemouth) Łukasz Fabiański (Swansea) Wojciech Szczęsny (Arsenal) Obrońcy: Sebastian Boenisch (Bayer Leverkusen) Thiago Cionek (Modena) ![]() Kamil Glik (Torino) Artur Jędrzejczyk (Krasnodar) Paweł Olkowski (1. FC Koeln) Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund) Łukasz Szukała (Steaua Bukareszt) Jakub Wawrzyniak (Amkar Perm) Pomocnicy i napastnicy: Kamil Grosicki (Rennes) Grzegorz Krychowiak (Sevilla) Robert Lewandowski (Bayern Monachium) Krzysztof Mączyński (Guizhou Rehne) Arkadiusz Milik (Ajax) Maciej Rybus (Terek Grozny) Waldemar Sobota (Club Brugge) Łukasz Teodorczyk (Dynamo Kijów) ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 63 gości