Piłka nożna ogólnie
|
08-07-2014, 08:44 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Najdziwniejsze jest to, że żadna z tych czterech drużyn nie gra na tym turnieju fajnej piłki. Dużo goli po stałych fragmentach i dużo męczenia buły. Mam nadzieję, że nasi zachodni sąsiedzi odpadną. Chociaż w sumie to kumple Lewego, Kuby i Piszczka, a i mieć do obecnych niemieckich pokoleń uraz za czasy wojenne to wiocha... Niech wygra lepszy - czyli Niemcy
![]() |
|||
08-07-2014, 08:45 PM
|
|||
|
|||
To i ja, choć tym razem się nie rozpiszę:
Brazylia - Niemcy typ: Brazylia i jej kibicuję (pewnie zaraz detektyw Gogolius odkryje, że wcześniej pisałem, że "całym sercem za Niemcami", ale nerw mi na Brazylię przeszedł i wygrała niechęć do Szwabików) Argentyna - Holandia typ: Argentyna i jej kibicuję Jak widać mamy kompletnie inne typy. Ja od początku mundialu marzyłem o takim scenariuszu, że w finale spotkają się Brazylia i Argentyna, a tam wygrają Albicelestes. A teraz to nawet się w jakimś stopniu prawdopodobne wydaje. |
|||
08-07-2014, 08:48 PM
|
|||
|
|||
Finał Niemcy vs Holandia będzie.
|
|||
08-07-2014, 08:50 PM
|
|||
|
|||
@Sander
Wskazałeś faworytów obu potyczek, ale to jest football, tutaj się może zdarzyć wszystko, jeden gol odwraca przebieg meczu. |
|||
08-07-2014, 08:51 PM
|
|||
|
|||
Faworytem drugiego półfinału według buków jest Argentyna.
|
|||
08-07-2014, 08:58 PM
|
|||
|
|||
Cytat: (pewnie zaraz detektyw Gogolius odkryje, że wcześniej pisałem, że "całym sercem za Niemcami", ale nerw mi na Brazylię przeszedł i wygrała niechęć do Szwabików)Czy ja wiem czy tu potrzeba aż detektywa? ![]() To widzę, że złość szybko przechodzi bo miałem wrażenie, że po 1/4 to kipiałeś takim hejtem na kanarki, że hej(t) ![]() Co do grania fajnej piłki to Ty mi Sander nie odpowiedziałeś co tzn dla Ciebie fajna piłka. Argentyna się męczy, Holendrzy są chimeryczni, ale Niemiaszki grają przecież całkiem spoko (wyjmując kontrolowany ćwierćfinał i samą skuteczność z 1/8). Bernard, Dante i Fred -> sporo słabych punktów w Brazylii jak na półfinał mistrzostw świata (no, może Dante zaskoczy pozytywnie). Naprzód Niemiaszki! ![]() |
|||
08-07-2014, 09:13 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-07-2014 09:26 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
Brazylia zaczęła pobudzona jak po narkotykach, ale dostała brameczkę. No, ciekawie się robi
![]() Ło kurwa... |
|||
08-07-2014, 09:27 PM
|
|||
|
|||
Nie wiem czy to się dzieje na prawdę ale... Obstawiamy. Mój typ: 12-0.
|
|||
08-07-2014, 09:29 PM
|
|||
|
|||
Czo się dzieje, da fuq?
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
08-07-2014, 09:33 PM
|
|||
|
|||
ahahaha, hahaha, o kurde, ale ich klepią,no nie mogę
![]() No ale jak to mówią: PSYCHIKA to podstawa WSZYSTKIEGO, oni już tam nie mogą biegać a co dopiero walczyć. Bramka Klosego i 2:0 to już się podłamali i już leci. Cyferka jest tylko cyferką, no po meczu ; ) Czy będzie siedem czy dziesięć to już mniejsza, no Brazylia położona na łopaty... I teraz sobie będą pykać, a kanarki to już płaczą o gwizdek. Trochę szkoda kibiców, ale ktoś musi cierpieć aby radować mógł się ktoś. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości