Piłka nożna ogólnie
|
10-03-2014, 08:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
|
|||
10-03-2014, 09:09 PM
|
|||
|
|||
Dzisiaj z kolei kolejna kompromitacja Lecha. Prowadzić z ostatnim Widzewem 2-0 i nie wygrać meczu to też sztuka... Nie wiadomo co gorsza, przegrać zdecydowanie z Pogonią czy dać się wyruchać takiemu słabeuszowi?
|
|||
10-03-2014, 09:58 PM
|
|||
|
|||
Lech traci punkty, Wisła też, Górnik to samo....jak tak dalej pójdzie to szansę dogonienia Legii będzie miał tylko Ruch...
|
|||
11-03-2014, 09:02 AM
|
|||
|
|||
Ja powiem tak i to zupełnie obiektywnie - tę ligę wygrać moze tylko Legia. Bo ma najdłuższą ławkę i najwięcej pieniędzy.
Choćby ostatnio - kontuzjowani Sa, Saganowski - gotowi do gry Duda, Dwaliszwili, Efir. W takim Lechu np. gdy kontuzji dostanie Teodorczyk to co im zostaje za pole manewru w ataku? Hamalainen na szpicy? Albo jakiś junior albo kombinowanie z pomocnikami. W Wiśle kadra również bardzo skromna. W pomocy i obronie w Legii ta konkurencja jest jeszcze większa... Ciężko będzie komukolwiek innemu poważnie zawalczyć o tytuł. |
|||
11-03-2014, 08:50 PM
|
|||
|
|||
Kto to cholery komentuje mecz Arsenal - Bayern? Jak można wpuścić na antenę kogoś z taką wadą wymowy? "Bajeln, Pep Gualdiola, Loben, Monleal, Szwainsztangel" - dżizas...
ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
11-03-2014, 08:55 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2014 08:58 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Odkąd asy z telewizji - N - dopchały się do komentowania LM to bywa śmiesznie
Odpaliłem stream Atletico vs Milan a tu już 1-0... Mecz komentuje Przemek Pełka i on na pewno nie ma wady wymowy To ekspełt tak rrrrrr nie wymawia |
|||
13-03-2014, 12:39 AM
|
|||
|
|||
kto widział LM ? PSG czy Barce?
ja niestety widziałem tylko składy i pierwsze 10minut City z Barcą. Meczyk sie super zapowiadal i zaluje ze niemoglem obejrzec całego a miałem takie plany na dzis. z wczoraj to szkoda arsenalu. szczegolnie pierwszego meczu. brawo fabiański z karniaka. A podolski wbił bezlitośnie swojemu byłem klubowi bramola. I dobrze. Bayern niestety nie dawał młodemu Lukasowi zbyt wiele pograc i tak jego potencjał stanął w miejscu. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
13-03-2014, 12:49 AM
|
|||
|
|||
Nie oglądałem LM od czasu meczu Marsylii z Borussią Dortmund. Szczerze mówiąc nie mam gdzie oglądać, bo meczów Barcy z City czy Arsenalu z Bayernem bym sobie nie odmówił. Ale cóż, siła wyższa
Ostatnio nałogowo tenis oglądam. Fajny sposób na spędzenie miło czasu i wygranie sporego hajsu. Teraz trwa turniej w Indian Wells i w tym tygodniu spać przed szóstą nie poszedłem i dzisiaj też nie planuję. Tym bardziej, że nasza Agnieszka o 3.00 wychodzi na kort i planuję na niej trochę zarobić Naprawdę miło się ogląda, ja nie narzekam, portfel nie narzeka, może trochę studia, które kompletnie na razie olałem Ale skutki uboczne muszą być |
|||
13-03-2014, 09:32 AM
|
|||
|
|||
Sędzia trochę nie dał pograć City. Wiadomo, że taki Yaya Toure czy Kompany w starciach nawet delikatnych to będą Xaviego, Iniestę czy Albę demolować, niestety każde potknięcie Katalończyka było gwizdane.
Niezły mecz ale ogólnie w dwumeczu to Manchester dał ciała. Klub z takim budżetem i takim składem drugi kolejny sezon z rzędu nie gra w ćwierćfinale choćby? Gorące lato się zapowiada w tym klubie podejrzewam... |
|||
13-03-2014, 07:19 PM
|
|||
|
|||
Real i Bayern te dwa kluby są faworytami do LM i to nie podlega dyskusji.Czy są jakieś inne kluby które mają szanse ich pokonać?Mój kochany Real samymi indywidualnościami może przesądzić losy meczy, a drużynowo są też dobrzy.Chciałbym zobaczyć w next rundzie Chelsea vs Real i Atletico vs Bayern.
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 46 gości