| 
					Piłka nożna ogólnie
				 | 
| 
					29-09-2013, 08:51 PM 
| 
 | |||
| RE: Piłka nożna ogólnie 
					Zawisza miał ten problem, że sporo zawodników doszło i ciężko było to poukładać tak od razu. Chociaż jakość piłkarzy jest całkiem niezła, Goulon bardzo mi się podoba, do tego piłka w polu karnym szuka Vasco. Jak jeszcze dojdzie do tego niezła forma Luisa Carlosa to naprawdę widze ich w grupie mistrzowskiej.  No i Masłowski. Co prawda spodziewałem się więcej po nim, ale początkowo był jakoś dziwnie ustawiany przy linii bocznej. Ostatnie 2-3 mecze, gdzie gra na środku to już zupełnie inny zawodnik i naprawdę jego gra może się podobać. Niezły drybling, kontrola piłki. Podania też ma do kogo kierować, także czekać tylko na odrobinę więcej zgrania w Zawiszy i będzie dobrze   | |||
| 
					29-09-2013, 08:55 PM 
| 
 | |||
					A rządzi Legia mimo plagi kontuzji    | |||
| 
					29-09-2013, 08:57 PM 
| 
 | |||
					Sander Wy to byście trzy drużyny wystawili i każda by w mistrzowskiej grała   | |||
| 
					29-09-2013, 09:56 PM 
| 
 | |||
| RE: Piłka nożna ogólnie | |||
| 
					30-09-2013, 12:45 PM 
| 
 | |||
					Arsenal coś w końcu dobrze kopie ! Uwielbiam tę drużyne najbardziej z całen Anglii. Heh. Manchestery dostały bicze  szkoda że tego nie widziałem. Ale za to byłem na derbach swojego miasta(klasa okręgowa) po 7 Kolejkach zajmujemy 1 i 2 miejsce. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					30-09-2013, 02:39 PM 
| 
 | |||
					Dwa kluby w jednym mieście w okręgówce? Ewenement.
				 | |||
| 
					30-09-2013, 02:53 PM 
| 
 | |||
					No świetna sprawa    Dodatkowo "moja" miejscowa drużyna ma lidera a druga ma drugie miejsce. Niestety moja przegrała 3:2 po paskudnie nudnym meczu a bramki dla przeciwnika strzelali wychowankowie mojej drużyny z którymi jeszcze grałem jak pykałem tam w podstawówce.  W tej lidze jest też II skład zeszłosezonej drużyny I ligi KS'u Polkowice. Wygraliśmy z nimi 3-1 albo jakoś tak na początku sezonu i aktualnie mamy strzelca. Utalentowany młody chłopak. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					30-09-2013, 02:57 PM 
| 
 | |||
					Warto szperać w tych niskich ligach. Biega tam ekipa która awansowałaby do LM gdyby ich zebrać i oswoić z presją. Taki Teodorczyk? Grałem przeciw niemu w gimnazjum dawno temu. Do KSP poszedł z 4 ligi. Grał na pastwiskach, trudne dzieciństwo itd Dziś gwiazda Lecha. | |||
| 
					30-09-2013, 05:03 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-09-2013 05:05 PM przez RoyJonesJr.)
| 
 | |||
					Już w Polonii grał dobrą piłe. Ja szczerze to widziałem go gdzieś za granicą a jego przejście do Lecha i pozostanie w ekstraklasie mnie troche zaskoczyło. http://www.90minut.pl/liga/0/liga6959.html 18 września też były derby. Tylko że to puchar polski a nie ligowy i Arkon oddał mecz przegrywając 7:0 nie grając pierwszym składem. na szczęscie mnie tam nie było   "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					01-10-2013, 09:51 PM 
| 
 | |||
					Niesamowity mecz w wykonaniu Arsenalu który w 15minut pyknąl ostatniemu pogromcy Borussi 2 piękne bramki. W końcu drużyna Wengera się obudziła. 8lat bez trofeum to powinna być osmiokrotna motywacja do zwcyięstw. Oglądałem jeszcze kawałek meczu Terek-CSKA. CO ZA WOLEJ LEBEDENKI ! dupe urywa dosłownie !! "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 86 gości