Piłka nożna ogólnie
|
06-09-2013, 06:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Takie typowo polskie. Strzelamy bramkę, cofamy się, może się uda wybronić. Tym razem niestety nie wyszło... Podobnie było z Turkami w drugiej połowie. Prowadzimy 3-0 i zamiast dobić rywali, my oddajemy im piłkę, tamci strzelają gola i nie wiadomo co by było gdyby nas słupek w 75 nie uratował... Tutaj niestety prowadziliśmy tylko 1-0, a do końca za dużo czasu było.
Ale może coś jeszcze będzie, sytuacje stwarzamy. Remis byłby niezłym wynikiem. Szwecja to teoretycznie najsilniejszy zespół w naszej grupie. Jednak muszę przyznać, że ta drużyna ma charakter. Widziałeś pewnie jak Tadrowski w końcówce strzelił w ryj jakiemuś Turkowi. Nie pochwalam takiego zachowania, ale... |
|||
06-09-2013, 06:24 PM
|
|||
|
|||
Tego mi właśnie brakuje w seniorskiej kadrze i dobrze to było widać w meczu z Ukrainą. Kopali nas, kosili równo z trawą, popychali, więc my... się cofnęliśmy i oddaliśmy im pole. Brak charakteru, wyglądało to tak, jakbyśmy się "groźnych i brutalnych" Ukraińców przestraszyli.
BTW. Znany jest już oficjalny skład na Czarnogórę: Boruc – Jędrzejczyk, Szukała, Glik, Wawrzyniak – Krychowiak, Błaszczykowski, Klich, Zieliński, Sobota – Lewandowski. I super. Wreszcie ofensywne ustawienie. ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
06-09-2013, 06:39 PM
|
|||
|
|||
Z chęcią obejrzę dzisiejszy mecz, ofensywny skład dziś czeka nas ciekawy mecz.Mecze Polski zawsze oglądam i chyba zawsze już tak pozostanie.
|
|||
06-09-2013, 06:50 PM
|
|||
|
|||
Nie to żebym bym się chwalił, ale parę postów temu wytypowałem identyczny skład Nie, nie jestem Waldek Fornalik: )
Cieszy mnie takie ustawienie, wreszcie jest odwaga. Nie mamy czego bronić, musimy wygrywać, a żeby wygrywać musimy strzelać gole, a żeby strzelać gole musimy tworzyć akcje, a żeby tworzyć akcje musimy grać ofensywnie. Wreszcie Wardemal Folnarik to zrozumiał. A Polacy już 1-3. Troszkę szkoda, bo za takie straty w środku pola to w podstawówce od nauczyciela wfu opierdziel dostawałem. |
|||
06-09-2013, 06:55 PM
|
|||
|
|||
Z Glikiem na środku a Jędzą na boku to ja tego nie widzę. Nie wiecie czy radiowa 1 daje transmisję? Chętnie bym tego posłuchał, oglądać nie zamierzam.
|
|||
06-09-2013, 06:59 PM
|
|||
|
|||
Jest transmisja. Komentuje Andrzej Janisz.
|
|||
06-09-2013, 07:00 PM
|
|||
|
|||
Jest! Janisz i Hajto komentują
|
|||
06-09-2013, 07:00 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-2013 07:01 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
A kogo wystawiłbyś na prawą stronę obrony, jak nie Jędzę? Glik na ŚO to nawet solidny grajek.
Hajto w radiu?? |
|||
06-09-2013, 07:01 PM
|
|||
|
|||
Jędza to stoper. Już Rzeźnika bym tam wolał.
|
|||
06-09-2013, 07:05 PM
|
|||
|
|||
No nie mam zaufania do Rzeźniczaka. Nie wiem czemu, ale zawsze niepewny mi się wydawał. Chyba tylko Celeban został, ale on też raczej stoper.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 72 gości