Piłka nożna ogólnie
|
28-07-2013, 10:44 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Trzymamy kciuki w środę, oby powtórka ze Szczecina
![]() |
|||
28-07-2013, 06:14 PM
|
|||
|
|||
Śląsk ładnie w ciry zbiera, z czym do Brugge? Szkoda, że po pierwszym świetnym meczu Wrocławianie aż tak obniżyli loty... Powiem szczerze, że liczyłem, że są w stanie powalczyć może nawet o grupówkę...
|
|||
29-07-2013, 03:52 PM
|
|||
|
|||
@Kubala
Nie denerwuj się tak, w czwartek zobaczysz zupełnie inny Śląsk. |
|||
29-07-2013, 05:29 PM
|
|||
|
|||
Denerwować się nie denerwuje, bo są naprawdę w życiu bardziej stresujące rzeczy niż mecze piłkarskie i na pewno nie są one dla mnie powodem dla jakiegoś wielkiego stresu, choć powiem, że same one potrafią mnie nieźle wkurzyć i spowodować, że tracę panowanie nad sobą
![]() |
|||
30-07-2013, 05:33 PM
|
|||
|
|||
Solskjaer o dwumeczu z Legią dla legia.net :
- Interesuje nas tylko zwycięstwo, remis nie będzie dobrym wynikiem. Oglądaliśmy na żywo dwa ostatnie spotkania Legii i jesteśmy pod wrażeniem siły tej drużyny. Legia jest silna nie tylko na boisku, ma bardzo głośnych kibiców, którzy siedzą za jedną z bramek. Spodziewam się, że po meczu w Warszawie nasz bramkarz może lekko niedosłyszeć. To jest tylko dwumecz, nie będziemy kalkulować i myśleć o tym, że w lidze jesteśmy na czwartym miejscu od końca, tuż nad strefą spadkową. W sobotę przegraliśmy mecz ligowy z Lillestroem i piłkarze nie dali mi powodu, bym nie zrobił zmian w jedenastce. Zagrali słabo, ale mam nadzieję, że w spotkaniach z Legią nasze występy w Norwegii nie będą miały znaczenia. W ubiegłym roku warszawianie rywalizowali z Rosenborgiem i odpadli po wyrównanej walce. Dziś zespół z Trondheim jest liderem naszej ligi, a my daleko za nim. Ale uważam, że dziś ma mocniejszy zespół niż rok temu. Legia bardzo dobrze zaczęła sezon, wygrała cztery mecze i nie mówcie, że Widzew jest bardzo słaby, bo w styczniu przegraliśmy z nim sparing 1:3. |
|||
30-07-2013, 06:29 PM
|
|||
|
|||
Zobaczymy jak będzie jutro. Oby było korzystnie, Legię stać na zwycięstwo.
A tymczasem już dziś hiper super mega mecz. Wprost nie mogę się doczekać, całe życie czekałem by obejrzeć ten mecz. Wierzę, że Lechia zmiażdży Barcę, zmasakruje amatorów z Barcelony o co postara się sam Lewon Hajrapetian. Leo Messi w porównaniu z Dudą czy Deleu jest nikim. Nie wspominając o Neymarze. Wysokie zwycięstwo Lechii jak dla mnie. A kurs 29.00 - panowie to jedyna taka szansa na wygranie kupy kasy |
|||
30-07-2013, 06:36 PM
|
|||
|
|||
@kubala
Skąd ta krytyka i jazda z Lechii? |
|||
30-07-2013, 06:52 PM
|
|||
|
|||
Śmiać mi się chce jak my siebie niepoważnie traktujemy. My kibice.
Przyjeżdża jedna z największych drużyn Europy. Ba świata. OK, ale czy to powód robić z tego sparingu (jeszcze raz: sparingu!) taki cyrk? Bezpośrednia transmisja telewizyjna, w stacjach radiowych od rana o tym gadają, że do Gdańska przyjechał Messi z kolegami.....żenada. Szanujmy się bardziej bo będą nas tak na zachodzie traktować jak traktują... Mimo iż Lechia Gdańsk jest mi znacznie bliższa niż Legia czy Lech, to o wiele bardziej interesują mnie mecze właśnie drużyn z Warszawy i Poznania, które walczą o puchary i o poprawę polskiej piłki klubowej,a nie sparing z Barceloną... |
|||
30-07-2013, 06:55 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-07-2013 06:57 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
Nie, nie krytyka Lechii. Lechię nawet lubię. Tylko wkur***mnie ten cały Supermecz. Wchodzi sobie człowiek na TT czy FB, by się czegoś dowiedzieć, a tu cała tablica zawalona wiadomościami o Lechia - Barcelona. Nie rozumiem tego. Gdyby Legia grała w LM z Barcą w fazie grupowej to owszem, też bym się jarał, ale to tylko SPARING. W Azji jest podobnie jak przyjeżdża MAnU czy Barca, ale, mój Boże, czy my dążymy do cywilizowanej piłki, czy do Malezji czy Indonezji? Mam wrażenie, że do tego drugiego. Sam mecz z Barcą, ok, fajna sprawa, frajda dla kibiców na stadionie, ale mam wrażenie, że jakby Legia grała w półfinale Ligi Mistrzów grała z Valencią to by się mniej o tym meczu mówiło. Jazda z Lechii nie, bo sam natknałem się na artykuł porównujący Deleu i Messiego z tytułem, że Deleu zatrzyma Messiego...
A tak w ogóle to sam obstawiłem 10 zł na zwycięstwo Lechii, mała szansa, ale i strata mała... a zysk spory ![]() Brawo Martin, nie dajmy się ogłupić ![]() |
|||
30-07-2013, 07:26 PM
|
|||
|
|||
Lechia będzie grała o życie w tym sezonie, napastników brak a tu w trakcie sezonu Barca. Z 10 kolesiami z rezerw.. Rozumiem Azja. Tam warto reklamować się zachodnim potęgom. To ogromny rynek dający ogromną kasę i możliwości. Ale Polska?! Lechia?! Czego Barca tu szuka i kto im wykłada kasę za ten sparing?
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 37 gości