Piłka nożna ogólnie
|
15-07-2013, 04:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Javier Saviola jest w orbicie zainteresowań Legii Warszawa. To byłby transferowy hit!
|
|||
15-07-2013, 09:41 PM
|
|||
|
|||
Poważnie? Czy to też te wiadomości typu "mam pewne info, nie pytajcie skąd"
![]() ![]() |
|||
16-07-2013, 05:44 AM
|
|||
|
|||
Hahaha, teraz to nie można żadnego info zapodać, bo od razu podejrzenie, że oszukuję
![]() ![]() |
|||
16-07-2013, 05:23 PM
|
|||
|
|||
Po tym że czyhali na Aimara to mnie Saviola nie zdziwi
![]() Jaki taki niechciany w Europie Ljuboja szalał w naszej ekstraklasie to Saviola dopiero będzie tańczył ![]() To nawet nie głupi pomysł że Legia sprowadza tych emerytów. Młodziaki pewnie sie przy nich będą lepiej rozwijać bo każdy ogarnięty widział na pewno takiego Saviole w akcji (w TV czy gazetach) kilka lat temu ![]() "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
16-07-2013, 09:43 PM
|
|||
|
|||
Żaden Saviola nie jest brany pod uwagę. Wymysł tabloidów w sezonie ogórkowym.
Za to Ljuboja blisko Pogoni. |
|||
16-07-2013, 09:49 PM
|
|||
|
|||
Ano, pewnie Sander masz rację, ale taki zawodnik w polskiej lidze byłoby niesamowite. A Saviola to swoją drogą taki emeryt nie jest, 31 lat to nie tak dużo, a w zeszłym sezonie grał w ćwierćfinale LM.
Ljuboja to wg prezesa Smolnego również wymysł tabloidów. |
|||
16-07-2013, 09:54 PM
|
|||
|
|||
Tyle, że nikt w Polsce nie zapłaci Savioli nawet połowy tego co on oczekuje.
|
|||
17-07-2013, 03:27 PM
|
|||
|
|||
Fakt.pl
'To nieprawdopodobne! Piłkarz Olimpii Grudziądz Maciej Kowalczyk (36 l.) został zatrzymany podczas sparingu swojej drużyny przez Centralne Biuro Śledcze! Według informacji Faktu chodzi o udział w zorganizowanej grupie przestępczej, a konkretnie – handel narkotykami Informację jako pierwsza podała stacja telewizyjna Orange Sport. Do zatrzymania doszło w trakcie meczu sparingowego Olimpii Grudziądz z Wartą Poznań. Spotkanie odbyło się w Poznaniu. Nie zdążył pojawić się na placu gry, bo funkcjonariusze, po wylegitymowaniu piłkarza, zabrali go ze sobą. Następnie został przetransportowany do Krakowa. Według informacji Faktu Kowalczyk miał brać udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Nowego Sącza. CBŚ z Krakowa rozpracowywało gang od dłuższego czasu. Chodzi o handel narkotykami na dużą skalę. Żona Kowalczyka, Monika, dzwoniła do właściciela Kolejarza Stróże, Stanisława Koguta, w którym w przeszłości grał zawodnik. – Nie chcę przesądzać czy Maciek Kowalczyk jest winny lub nie. Może ktoś go wrobił? Jeśli jednak to wszystko jest prawdą to u mnie nie zdobędzie jakiegokolwiek wsparcia. Dilerzy, narkotyki to bandyctwo i należy się za to największa kara – powiedział Faktowi Kogut. Maciej Kowalczyk to doświadczony piłkarz. W polskiej ekstraklasie rozegrał 113 meczów, zdobył w nich 13 bramek. Grał także w ukraińskim klubie Arsenał Kijów. W minionym sezonie, grając w barwach Kolejarza Stróże, zdobył na pierwszoligowych boiskach 22 bramki i wywalczył koronę króla strzelców. Przed sezonem trafił do Olimpii Grudziądz.' |
|||
17-07-2013, 04:01 PM
|
|||
|
|||
Niezły grajek był jak na polskie warunki, poradziłby sobie w połowie klubów naszej Ekstraklasy. Interesy na boku, podobnie jak u "Cygana" prędzej czy później ujrzą światło dzienne. Tyle, że Kowalczyk zarabiał sporo mniej, a że po zakończeniu kariery piłkarza musiałby gdzieś pracować, a nie za bardzo się do tego rwał, to próbował jakoś inaczej się dorobić. Życie...
|
|||
17-07-2013, 05:36 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-07-2013 05:37 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
No to dziś LM
![]() Niestety nie mogłem jechać gdyż koszta tnę ( w październiku ślub ) ale fanów Legii tam nie zabraknie i głośnego dopingu oraz gładkiej wygranej ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości