Piłka nożna ogólnie
|
12-04-2018, 10:15 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2018 10:34 AM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
No mnie zawsze rozwalają komentarze fanów Juve przed ważkimi meczami w stylu "o nie, Mandżu w ataku! co to ma być, ale będzie padaka" bo drewno, bo słaby, bo coś tam...
a on jak nie przewrotką strzela gola w finale LM to np wbija dwa gole Realowi jak wczoraj W ogóle on długo był takim stereotypowym wysuniętym wysokim napastnikiem, żeby grał na szpicy. Allegri sezon temu trochę z musu trochę z pomysłu wrzucił go na skrzydło i nagle Mandżu drugie życie zyskał ; ) No i to jego serducho do walki. <3 heh, piękne zdanie "tylko szaleniec może teraz myśleć że Panama nie ma szans wygrać mundialu" : https://www.meczyki.pl/.../kontrowersyjn...../77627-n tutaj dobra analiza karniaczka |
|||
12-04-2018, 10:41 AM
|
|||
|
|||
Link źle wkleiłeś, Gogolius.
|
|||
12-04-2018, 11:31 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie | |||
12-04-2018, 01:21 PM
|
|||
|
|||
Nie zgadzam się, ale śmieszne https://www.facebook.com/OhMyGoal.KeliNe...962918642/
|
|||
12-04-2018, 03:14 PM
|
|||
|
|||
Mam nadzieję że jutro po losowaniu będziemy mieli
takie pary : Real vs Bayern i Roma -Liverpool. Dlaczego bo jest szansa że Real nie zagra w finale poraz trzeci z rzędu, a i któraś ekipa z tych dwóch co najwięcej walczą i są miłą niespodzianką w tym sezonie będzie w finale. Liverpool po tylu latach czy Roma, to by było dopiero pięknie. |
|||
12-04-2018, 05:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie | |||
12-04-2018, 07:56 PM
|
|||
|
|||
Choć generalnie rozgrywki europejskie mnie średnio interesują to ten sezon a przede wszystkim faza pucharowa LM jest niezwykle ciekawa. Zobaczymy jakie będzie losowanie, ja w każdym bądź razie chciałbym aby doszło do finału Roma vs Liverpool. W ogóle uważam, że Liverpool gra tak fajną, ofensywną piłkę, że liczę na ich triumf w Lidze Mistrzów. Natomiast w Lidze Europy dziś też dobre mecze zobaczymy kto awansuje dalej. Zakładam, że w gronie półfinalistów będą: Atletico, Lazio, Lipsk i Arsenal choć jak pokazały mecze w Madrycie i w Rzymie to niczego nie można być pewnym.
Mimo iż w zasadzie nie jestem kibicem żadnego zagranicznego klubu (no powiedzmy, że jestem sympatykiem AC Milan) to jednak fajnie obejrzeć decydującą fazę rozgrywek pucharowych. Puściłem sobie wczoraj na 20 min mecz Bayernu z Sewillą i pomimo opinii, że nie był zbyt dobry byłem w lekkim szoku. Znowu zapomniałem jak może wyglądać piłka, bo ciągle katuje się grą Śląska. Inna dyscyplina....non stop ciąg na bramkę. Non stop akcja, pressing, dynamika. Długie lata miną nim nasze stadiony się zapełnią. A powód to właśnie kosmiczny dystans między zawodową piłką a polskim bagienkiem ekstraklasy. Dwie różne dyscypliny. Dlatego przedłużając dziś umowę z nc+ wziąłem pakiet z kanałami eleven gdzie można pooglądać dużo piłki na wysokim poziomie. Puchary przejmuje polsat więc żeby znów nie zapomnieć jak wygląda prawdziwy futbol to była "konieczność" . |
|||
12-04-2018, 08:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2018 08:53 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Naraźie świetny mecz w Marsylii, 30 minuta 2:1 Marsylia.
Potrzebują jeszcze bramki Marsylczycy, lepiej grają od RB Lipsk.Super mecz. Marsylia 3:1, grają jak z nut. W tym momencie mają awans. |
|||
12-04-2018, 09:58 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2018 10:41 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Nico Kovac nowym trenerem Bayernu.
Wyniki meczów ćwierćfinałowych LE: CSKA Moskwa - Arsenal 2:2 (pierwszy mecz 1:4) - awans Arsenalu Olympique Marsylia - RB Lipsk 5:2 (pierwszy mecz 0:1) - awans Olympique RB Salzburg - Lazio 4:1 (pierwszy mecz 2:4) - awans Salzburga Sporting - Atletico Madryt 1:0 (pierwszy mecz 0:2) - awans Atletico |
|||
13-04-2018, 12:13 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2018 12:44 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Liga Europy.
Arsenal vs Atletico Madryt (Finał w półfinale) Marsylia vs Red Bull Salzburg Real vs Bayern / Liverpool vs Roma. to pary ligi mistrzów. Tu też mamy finał w półfinale. Chciałem takich par i mam. Liverpool wielka szansa. ale i jaka szansa dla Romy! Bo Liverpool potrafi grać nierówno. Ciekawostką jest też to że już rano Roma zaczęła sprzedawać Bilety na mecz z Liverpoolem. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 60 gości