Piłka nożna ogólnie
|
02-10-2017, 03:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
W "Wielkiej" Legii się dzieje...
|
|||
02-10-2017, 04:49 PM
|
|||
|
|||
Pokory im się trochę przyda.
|
|||
03-10-2017, 08:02 AM
|
|||
|
|||
Od zwykłego plaskacza jeszcze nikt nie umarł Trochę patologia, no ale z drugiej strony poziom naszej piłki jest tak denny.. choć nie - żałosny, chociaż i to zbyt łagodne słowo, że nie ma się co dziwić, że niektórym nerwy puszczają Z tego co się orientuję to w Wiśle też miała kiedyś miejsce taka pogadanka z piłkarzami, ale wtedy obyło się bez rękoczynów.
|
|||
03-10-2017, 09:27 AM
|
|||
|
|||
Dla mnie to niczym nie różni się od napaści na drugiego człowieka. To najgorszy element Ekstraklasy jako całości: kibicowska patologia -_-
Kim jest kibic, że ma jakiekolwiek prawo uderzyć piłkarza swojego klubu... |
|||
03-10-2017, 10:59 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2017 11:00 AM przez Wit.)
|
|||
|
|||
Kibic? No chyba motorem napędowym każdego klubu (ktoś te bilety kupuje). To tak jakby do Polaka, który krytykuje władzę powiedzieć "A kim on jest?"
|
|||
03-10-2017, 12:54 PM
|
|||
|
|||
Legia już miała taki przypadek, i też po porażce
z Lechem, Grzegorz Szamotulski opowiadał. Widocznie kibole myślą że piłka to wszystko w życiu, i porażki tak ich frustrują. |
|||
03-10-2017, 01:13 PM
|
|||
|
|||
Wit
1) gdyby wpływy z biletów to było z 50% budżetu klubu Ekstraklasy to mogliby mieć coś do powiedzenia. Najlepiej jeszcze jako posiadacze akcji czy coś. 2) Powtarzam "do powiedzenia". Obywatel który krytykuje władzę jest ok. Ale obywatel, który strzela z liścia Kopacz czy Szydło to dno i powinien być ukarany. Co innego słać przedstawicieli klubu kibica, dyskutować, krytykować postawę i zaangażowanie. A co innego fizyczna napaść na zawodnika. |
|||
03-10-2017, 03:49 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2017 03:50 PM przez Martin.)
|
|||
|
|||
Ja nie jestem przeciwny rozmowom wychowawczym. Najemnicy biorą siano i kibic ma prawo wymagać, tylko rodzi się pytanie, czemu ma służyć taka manifestacja. Jeśli chodziło o "rozmowę" z zainteresowanymi to ok, ale podobnie jak w przypadku rozróby z BVB, myślę, że legijnym lamusom chodziło o rozgłos i zainteresowanie. Oni bez szumu nie funkcjonują. Nie jestem specjalistą, ale takie rozmowy to chyba jednak powinny być bardziej intymne . A były już kiedyś takie praktykowane we Wrocławiu.
|
|||
03-10-2017, 05:06 PM
|
|||
|
|||
Teraz może zaczną się bać tych kiboli i zaczną grać
Chociaż liga odżyła na kryzysie Legii, ciekawiej u góry tabeli, fajnie Górnik Zabrze. Po przerwie na reprezentację i awans do mundialu naszej ekipy , licze że Legia odniesie kolejną porażke bo gra z Lechią |
|||
04-10-2017, 09:13 AM
|
|||
|
|||
@Gogolius
Nie wiem. Nie widziałem jeszcze profesjonalnego, grającego w wysokiej lidze klubu bez kibiców. Bilety biletami, są też różne pamiątki itd. Logo kosztuje. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 29 gości