Piłka nożna ogólnie
|
19-02-2018, 08:23 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2018 08:23 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Zawodnik Lechii Rafał Wolski przeszedł dziś szczegółowe badania po urazie kolana, którego nabawił się podczas meczu Lechia - Piast. Te wykazały u niego zerwanie więzadła krzyżowego przedniego. Szkoda miał możliwość wyjazdu
na mundial Rafał jako dobry zamiennik, a tak pół roku ma teraz .... |
|||
23-02-2018, 02:55 PM
|
|||
|
|||
Paweł Kryszałowicz z rakiem, a PZPN wpłaca resztę pieniędzy potrzebnych na leczenie. Boniek to jest swój chłop.
|
|||
23-02-2018, 05:03 PM
|
|||
|
|||
Boniek naprawdę super prezes PZPN, bardzo porządny gest dla byłego reprezentanta który dał nam
dużo emocji za Engela, miał również duży wpływ na awans reprezentacji do mundialu w Korei i Japonii pięknie współpracując z Olisadebe w ataku, mam nadzieję że szybko wyzdrowieje. Dziś rozlosowano pary 1/8 finału Ligi Europy : Arsenal - Lokomotiv Moskwa Atletico Madryt - Lyon Bilbao - Marsylia CSKA Moskwa - Milan Bvb - Viktoria Pilzno Dynamo Kijów - Salzburg RB Lazio - Sporting Lizbona RB Lipsk - Zenit Nie ukrywam kibicuję włoskim ekipom, Lazio i Milanowi, czas w końcu aby jakaś ekipa z serie A triumfowała w europejskim pucharze, od czasu triumfu Interu w Lidze mistrzów w 2010, minęło osiem lat, sukces nawet w lidze Europy, ożywił by trochę Włoską piłkę, i troszkę chociaż oslodził ten brak awansu na mundial reprezentacji. |
|||
23-02-2018, 10:44 PM
|
|||
|
|||
Jagiellonia - Lechia 4:1......... .
|
|||
23-02-2018, 11:28 PM
|
|||
|
|||
Najwyższy czas by Owen poleciał.
|
|||
23-02-2018, 11:43 PM
|
|||
|
|||
Ja bym gościa wywalił zaraz po meczu, Mandziara ,niemce, do roboty.
Kasy na dobrego trenera i tak zapewne nie będzie. Przyjdzie jakiś Rumak....... |
|||
24-02-2018, 11:21 PM
|
|||
|
|||
Jagiellonia nowym liderem ekstraklasy, remisuje Cracovia z Legią u siebie 0:0 , brawa dla
podopiecznych Probierza za ten mecz, urwali punkty już samozwańczym mistrzom w tym sezonie, słabej Legii. Fajny paradoks, dzięki poprzedniemu trenerowi Probierzowi ,Jaga będzie liderem po tej kolejce, a i ma szansę na powiększenie prowadzenia we wtorek gra we Warszawie. |
|||
24-02-2018, 11:35 PM
|
|||
|
|||
Cracovia powinna nawet wygrać, ale sędzia dopatrzył się faulu na Pazdanie, kiedy Piątek wyszedł sam na sam i strzelił gola. Ogólnie nawet zaskoczony nie byłem. Pazdan to największa święta krowa w naszej lidze. Przewróci się o własne nogi, potknie się o trawę, ale i tak gwizdany jest faul. Sam za to jest często niekarany za brutalne i agresywne zagrania.
We wtorek Legia - Jaga. Mam nadzieję na remis |
|||
25-02-2018, 12:32 AM
|
|||
|
|||
Ważny mecz jutro Lecha w Kielcach, trzy punkty muszą być. Żeby trzymać dystans, bo niedługo już
mecz z Legią. |
|||
25-02-2018, 12:43 AM
|
|||
|
|||
Warto wreszcie wygrać na wyjezdzie. 9 ostatnich wizyt na obcym stadionie to zero zwycięstw i tylko sześć strzelonych goli, w tym trzy w jednym meczu. Ja to słabo widzę jutro, Korona fajnie gra w piłkę, Lech statycznie, bez pomysłu, bazuje tylko na indywidualnych umiejętnościach. No ale kiedyś ta passa musi się skończyć, musi jak najszybciej.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 66 gości