David Haye
|
22-11-2015, 02:14 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2015 02:15 AM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: David Haye - wątek o bokserze co na ring wrócić nie może...
w sumie tak, medialnie jednak się sprzeda na wyspach, Brytole wypełnią pewnie arenę
bo w końcu to powrót znanego zawodnika i Celebryty jakim jest Haye, trzeba zaczekać jeszcze do konferencji z ogłoszeniem tego rywala, . |
|||
22-11-2015, 10:19 AM
|
|||
|
|||
Mark de Mori,klasyka co do Haye.
|
|||
24-11-2015, 12:50 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2015 12:52 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Czyli wszystko jasne, powrót 16 stycznia i rywalem Mark de Mori. Dobrze, że powrót tak szybko, w końcu za niecałe 2 miesiące. Rywal bardzo przeciętny, ale w końcu to powrót po ponad 3 latach i poważnej kontuzji, która pierwotnie miała zakończyć karierę Davida. Trochę szkoda, wolałbym żeby David mimo wszystko dostał lepszego rywala, no ale trudno. Ważne że wraca, a na rywali ponarzekamy później jeżeli w następnych walkach też nie będzie poważnych przeciwników. Co jest mało prawdopodobne, bo Haye nie ma już czasu na kilkuletnią odbudowę, a przy jego częstotliwości walk będzie musiał dobierać dobrych przeciwników już od drugiej walki, a jakąś walkę na szczycie stoczyć pewnie w trzeciej albo najdalej czwartej walce.
![]() |
|||
24-11-2015, 03:05 PM
|
|||
|
|||
Podpisuję się pod Krzychem. Dobrze, że tak szybko wróci, a rywala przełknę ze względu na perypetie zdrowotne i długi rozbrat z ringiem. Miło by było, jakby Haye kolejną walkę stoczył jeszcze w pierwszym półroczu 2016 z rywalem z top20 HW.
|
|||
26-11-2015, 08:14 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2015 08:16 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Biorąc pod uwagę fryzury, to są to zdjęcia zrobione specjanie do tej walki, także Haye jest już w pełni formy fizycznej. 110 kg przy niedużym wzroście De Mori też się chyba wyjaśniło.
![]() ![]() |
|||
26-01-2016, 07:06 PM
|
|||
|
|||
Z głównej:
David Haye (27-2, 25 KO) nie zwalnia tempa. Po błyskawicznym nokaucie na Marku de Mori dziesięć dni temu, popularny "Hayemaker" kolejny pojedynek stoczy już 21 maja! Lokalizacja - hala O2 Arena w Londynie. Były król kategorii cruiser oraz dawny champion wagi ciężkiej wyleczył wszystkie dolegliwości i zapowiada częste starty. Póki co dotrzymuje słowa, choć na chwilę obecną nie wiadomo jeszcze, kto będzie jego rywalem. - Świetnie było po tak długiej przerwie wrócić i wystąpić przed tak liczną i wierną mi publicznością. Dziękuję wszystkim za wsparcie jakie dotąd otrzymałem. Dzięki temu czułem się w ostatniej walce pewny siebie i spokojny. Tym ciosem, jakim powaliłem wtedy rywala, powaliłbym każdego zawodnika na świecie. Nikt by tego nie ustał. Waga ciężka znów jest ekscytująca i bardzo ciekawa. Pojawiło się mnóstwo utalentowanych pięściarzy, a ja jestem gotów na kolejne wyzwania - powiedział Haye. |
|||
26-01-2016, 07:21 PM
|
|||
|
|||
Oby do walki doszło i zmieniono tytuł tematu.
![]() |
|||
26-01-2016, 08:07 PM
|
|||
|
|||
![]()
Cóż, jeżeli faktycznie chce zwojować coś poważnego (jakiś pas), to nie ma czasu na wyczekiwanie nie wiadomo czego. Zmarnował swoje najlepsze lata, więc teraz albo nigdy.
|
|||
01-03-2016, 03:34 PM
|
|||
|
|||
(26-01-2016 07:21 PM)BOKS napisał(a): Oby do walki doszło i zmieniono tytuł tematu.Do walki doszło a więc tytuł tematu można by było zmienić, a właściwie uciąć już nieaktualną część. ![]() A, co do samego Haye to w sprawie walki prowadzone są rozmowy m.in. z Briggsem. ![]() ![]() |
|||
01-03-2016, 06:42 PM
|
|||
|
|||
Standard co do rywali Haye'a.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości