Ban na boxrec
|
27-12-2014, 05:43 PM
|
|||
|
|||
Ban na boxrec
Spotkało mnie przed chwilą mega nieprzyjemne wydarzenie. Chciałem sprawdzić informacje o Gyorgy Mizsei jr o którym temat założył saliman1, wchodzę więc na boxrec.com a tutaj taki komunikat:
Cytat:You have been permanently banned from this board. O co chodzi? Co mogłem złego zrobić? Przecież nie byłem tam zarejestrowany, nie wpisywałem tam żadnych danych... Może to jakiś atak hakerów i każdemu teraz wyskakuje taka informacja? |
|||
27-12-2014, 06:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Ban na boxrec
Nie raz tak miałem, że pisało, że mam bana np. na serwerach w GTA SA. Dla mnie to wystarczyło rozłączyć i znowu nawiązać połączenie z internetem. Możliwe jest też, że masz podobne ip, co osoba, która dostała bana i cierpisz przez nią. Próbuj
|
|||
27-12-2014, 09:35 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2014 09:35 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Ja w ogóle mam tam ostatnio problem, bo jak chcę zobaczyć informacje o jakimś zawodniku to wraca mi do strony głównej. Rekordy mogę sprawdzać, ale tych stron ze zdjęciami i informacjami nie mogę włączyć...
|
|||
27-12-2014, 09:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Ban na boxrec | |||
27-12-2014, 10:11 PM
|
|||
|
|||
Wilczku, a nie miałeś tak że przed sprawdzeniem tego boksera sprawdziłeś kilkunastu z rzędu?
Mi wyskoczył jakiś błąd jak w jednej sesji spędziłem na boxrecu z godzinę co chwila wyszukując nowych bokserów i w którymś momencie pojawił mi się taki dziwny ban.. ale po paru godzinach zszedł |
|||
27-12-2014, 10:49 PM
|
|||
|
|||
Nie. Chyba dwa dni mnie nie było na boxrec, a przynajmniej 24 godziny. Ale dzięki Wam za wypowiedzi. Widzę, że ta strona tak ma. Jeszcze mi ban nie zszedł, zobaczę, może wyczyszczę historię, może to coś da.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości