| 
					Ban na boxrec
				 | 
| 
					27-12-2014, 05:43 PM 
| 
 | |||
| Ban na boxrec 
					Spotkało mnie przed chwilą mega nieprzyjemne wydarzenie. Chciałem sprawdzić informacje o Gyorgy Mizsei jr o którym temat założył saliman1, wchodzę więc na boxrec.com a tutaj taki komunikat:   Cytat:You have been permanently banned from this board. O co chodzi? Co mogłem złego zrobić? Przecież nie byłem tam zarejestrowany, nie wpisywałem tam żadnych danych... Może to jakiś atak hakerów i każdemu teraz wyskakuje taka informacja? | |||
| 
					27-12-2014, 06:28 PM 
| 
 | |||
| RE: Ban na boxrec 
					Nie raz tak miałem, że pisało, że mam bana np. na serwerach w GTA SA. Dla mnie to wystarczyło rozłączyć i znowu nawiązać połączenie z internetem. Możliwe jest też, że masz podobne ip, co osoba, która dostała bana i cierpisz przez nią. Próbuj    | |||
| 
					27-12-2014, 09:35 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2014 09:35 PM przez Krzych.)
| 
 | |||
					Ja w ogóle mam tam ostatnio problem, bo jak chcę zobaczyć informacje o jakimś zawodniku to wraca mi do strony głównej. Rekordy mogę sprawdzać, ale tych stron ze zdjęciami i informacjami nie mogę włączyć...
				 ![[Obrazek: VWrnMgK.jpg]](http://i.imgur.com/VWrnMgK.jpg)  | |||
| 
					27-12-2014, 09:38 PM 
| 
 | |||
| RE: Ban na boxrec | |||
| 
					27-12-2014, 10:11 PM 
| 
 | |||
					Wilczku,  a nie miałeś tak że przed sprawdzeniem tego boksera sprawdziłeś kilkunastu z rzędu? Mi wyskoczył jakiś błąd jak w jednej sesji spędziłem na boxrecu z godzinę co chwila wyszukując nowych bokserów i w którymś momencie pojawił mi się taki dziwny ban.. ale po paru godzinach zszedł   | |||
| 
					27-12-2014, 10:49 PM 
| 
 | |||
					Nie. Chyba dwa dni mnie nie było na boxrec, a przynajmniej 24 godziny.   Ale dzięki Wam za wypowiedzi. Widzę, że ta strona tak ma.  Jeszcze mi ban nie zszedł, zobaczę, może wyczyszczę historię, może to coś da.   | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości