Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
10-05-2015, 12:21 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2015 12:30 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
Strasznie się gubisz w tym co mówisz. Dobrze wiesz, że wszystko co wtedy pisałem to była odpowiedź na Twoją prowokację i wszystkie epitety były skierowane bezpośrednio do Ciebie. Próba wmówienia, że to było w kierunku wszystkich i szukanie w ten sposób sojuszników to na prawdę jeszcze bardziej żałosna zagrywka niż sama tamta prowokacja i teraz grożenie przeszukaniem starych postów
![]() ![]() |
|||
10-05-2015, 12:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
Mi to nie przeszkadza że pisze z idiotą,Ty jako osoba wyjątkowo mądra powinna mnie zgasić tak żebym się nie pozbierał,no chyba że...
![]() |
|||
10-05-2015, 12:31 PM
|
|||
|
|||
Gasić to można płonący budynek, na Ciebie szkoda wody. Miłego dnia
![]() ![]() |
|||
10-05-2015, 12:35 PM
|
|||
|
|||
Również życzę miłego dnia,wrzuć na ruszt jakiś stek za moje zdrowie.Ja poleje mięsiwo keczupem za Twoje
![]() |
|||
10-05-2015, 02:08 PM
|
|||
|
|||
Na głównej podczas fight of the stulećie, łepsterzy się popisali i nabili komentarzy stulecia na ponad 1200,.
![]() a dziś w nocy w" waszym zdaniem" Canelo vs Kirkland, + wieczorne gale z wczoraj, nabiły tylko 120 komentòw ![]() ![]() ![]() o czym to świadczy? A o tym że większąść z 1200 komentarzy z 2 na 3 maja była nie na temat lub o otoczce walki niż o samym pojedynku Pacquiao vs Mayweather, . |
|||
10-05-2015, 02:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2015 02:55 PM przez saliman1.)
|
|||
|
|||
Pacquiao i Mayweather to typowe okazje do tworzenia bokserskiego "Pudelka". Tutaj nie jest z tym źle, ale na dużych forach? Wszedłem przed chwilą na boxingscene i połowa tematów dotyczy Floyda lub Manny'ego. Masakra.
![]() |
|||
10-05-2015, 05:52 PM
|
|||
|
|||
Osiągnięcie (nie mylić z rekordem) Rocky'ego Marciano warto pobić właściwie tylko z dwóch względów. Po pierwsze dlatego, że jest tak stare, a po drugie dlatego, że bilans Marciano niesłusznie go apoteozuje, a sam w sobie wciąż uchodzi za najbardziej magiczny w boksie. Rocky nie był tymczasem, przy całym szacunku dla jego determinacji, nieustępliwości i wysiłku, żadnym magiem, tylko pięściarskim abderytą, jeźdźcem bez głowy, który urokliwy rekord zbudował głównie na walkach z przeciętniakami z Nowego Jorku i okolic oraz podstarzałymi mistrzami. Skoro już musimy mieć w boksie jakąś zaklętą liczbę, lepiej niech należy ona do Mayweathera - prawdziwego prestidigitatora ringu, stanowiącego synonim pięściarstwa, a nie bezmyślnego, zakłamującego obraz sportu Rock 'Em Sock 'Em Robots.
Bullshit czy prawda panowie ? Oglądałem co prawda parę walk RM, ale nie mam rozeznania co do klasy bokserów w tamtych czasach. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
10-05-2015, 07:21 PM
|
|||
|
|||
Dla mnie caŁy artykuł jest slaby,pisany niewątpliwe przez fana Mayweathera.
|
|||
10-05-2015, 11:10 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2015 11:11 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Z innego forum, nawet sporo w tym sensu, ale niektóre teksty powalają
![]() "100x było pisane , że walka bezcelowa. Cotto jest stary, sztrucznie napompowany, bez kondycji, rozbity wpiz**u jak mało kto prowadzący jeszcze aktywną karierę bokserską i przeżarty psychotropami. W bajkach o całkiem nowym Cotto w 160 na końcu brakuje jeszcze tylko smoka i księżniczki , która zawsze miała orgazm. Miguel dostałby na pizdę w ciągu 6 rund tak że nie dałoby się zidentyfikować płci po twarzy, jego facjata trzyma make-up jak 80-latka ( która urodziła 10 dzieci) mocz, Clownello jest wbrew pozorom bardzo mądrym gościem i myślę że przyłożyłby się tu do tej okazji zycia i z Cotto zbierać co by nie było - on jest na Alavareza zbyt słaby fizycznie, zbyt długo pozostaje bliskim w zasięgu rywala składając kombinacje... poprostu za mały. Taki techniczny, ale malutki podpasiony swarmer, niezweryfikowany własciwie już od lat w grubej walce to by była woda na młyn Clownello i kolejny hit menagerski. Cotto może posypać się juz lada dzień, on na prawde ma obsraną wydolność, nie walczył na poziomie już od równo 3 lat - delwina nie licze nawet, Martineza z wypadającymi protezami kolan też, a Trout obskoczył go jak jakiegoś Wilczewskiego, więc w ogóle nie kumam ludzi co się tak zachwycają i wieszczą murowany upadek Geala w walce z Miguelem" ![]() |
|||
11-05-2015, 07:17 AM
|
|||
|
|||
Co do Marciano to ja zgadzam się w 100% z tym co tu skopiowano.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 95 gości