Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
13-11-2014, 09:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
Przewuj jest śmieszny ten adam.
|
|||
16-11-2014, 10:58 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2014 11:01 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
(16-11-2014 10:06 AM)RSC-2 napisał(a): Pulew , okazał się bardziej bezradny w konfrontacji z Kliczką niż wcześniejsi „kelnerzy” O_o |
|||
16-11-2014, 11:25 AM
|
|||
|
|||
Tak racja @RSC-2 Ja bym jeszcze dodał 2 kategorie-
#hoojwiedzący #wdupiebywający Myśle że dopiero wtedy poziom by się wyrwnał na ten przykład z laikami którzy nie umieją wypunktować walk.Plus dla Ciebie kolego pracujesz na reputa. |
|||
16-11-2014, 11:58 AM
|
|||
|
|||
@ BMH
Na pewno boks śledzisz o wiele bardziej dokładnie niż ja. Jeżeli popełniłem błąd to mnie sprostuj. Ile czasu z Kliczką walczył Lepai a ile Pulew? [bo ja nie pamietam, ale wydaje mi się że Lepai dłużej] @Joker A przecież przy Twoim profilu jest tytuł który powinien eliminować takie wpisy jak ostatni. Proszę Cię tylko nie punkcik w reputacji, bo później Bestia się wkurza. |
|||
16-11-2014, 12:09 PM
|
|||
|
|||
Wcale się nie wkurzam, dla mnie to pół sekundy roboty.
Leapai też padł w 5 rundzie... http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
16-11-2014, 12:17 PM
|
|||
|
|||
@BESTIA
A może wiesz która to była minuta i sekunda 5 rundy.? Bo to wyjaśniłoby sprawę czy to co napisałem było prawdą ,czy raczej rację miał BMH |
|||
16-11-2014, 12:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2014 12:32 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
Sprawdziłem...
Leapai vs kliczko 55 sekund przed końcem 5 rundy, Pulew padł w tym samym czasie, jak dobrze pamiętam. Według Boxreca Pulew time: 2:11 Leapai: time: 2:05 http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
16-11-2014, 12:39 PM
|
|||
|
|||
(16-11-2014 11:25 AM)Joker napisał(a): #hoojwiedzący Humorek mi poprawiles. Jeszcze troche to strach bedzie typowac na forum wyniki w walkach w ktorych nie ma 99.99999% faworyta, bo eksperci z pogarda podchodza do takich pomylek tutejszych userow. |
|||
16-11-2014, 12:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2014 12:51 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
@BMH
Jeszcze raz wyjaśnię Ci osobno. Nie chodzi mi o typowanie wyniku walki [to jest zawsze zagadką], a o ocenę umiejętności danego boksera Natomiast jeżeli chodzi o walkę Kliczki z Lepaiem to rzeczywiście zawiodła mnie pamięć Miałeś rację ,że Pulew wytrzymal dłużej co prawda tylko o kilka sekund ale jednak dłużej. |
|||
16-11-2014, 02:44 PM
|
|||
|
|||
LEVEL INŻYNIER
Autor komentarza: canuck Sila Ciosu = F = m *a (masa razy przyspieszenie, to wiemy z lekcji fizyki). Ale w boksie to rownanie musi byc troche zmodif! Masa oraz przespieszenie sie licza, ale .. Prawdziwa Sila Ciosu w boksie, a raczej Efektywnosc Ciosu (czyli efekt wywarty na przeciwniku), moze byc okreslona rownaniem: F = mu * a * wp * wz; mu = Masa uzytkowa, to nie cala masa ciala, tylko procent masy uzyty do zadania ciosu, takze ciosy bite z tzw. calego ciala "waza" wiecej; Masa calkowita nie jest wykladnikiem masy uzytkowej. Wladek jest wyzylowany oraz bije z calego ciala, takze jego mu = prawie mc; a = Przespieszenie; "strzelajace" ciosy sa duzo bardziej skuteczne niz ciosy "pchane." Dlatego Wladek jako bokser z tzw. szybkimi rekami maja duzo wiekszy procent nokautow niz bokserzy wolni. wp = Wspolczynnik precyzji; tzw. "czyscioch" na skron, szczeke czy watrobe jest dewastujacy, podczas gdy silny cios na barki, korpus czy generalnie glowe nie jest nokautujacy. Czy masz jakies dodatkowe pytania po ciosie Wladka ktory skonczyl walke!? wz = Wspolczynnik zaskoczenia; Im mniej sie bokser spodziewa danego ciosu, albo go mniej widzi, tym wiekszy jest efekt danego ciosu. Pulev "zobaczyl" konczacy lewy sierp w powtorkach walki na duzeym ekranie w szpitalu! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 185 gości