Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
23-02-2014, 03:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
Pakman
Szukaj w maju Data: 15-05-2013 13:32:37 |
|||
23-02-2014, 03:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
(23-02-2014 03:01 PM)Joker napisał(a): Bestia Podal argumenty, liczbę ciosów.Ja widzialem wygraną Floyda dalem nawet punktację, a postów nabił. Większe dyskusje 9/10 są w Offtopie, rzadko pojawialy się zacięte dyskusje w tematach bokserskich. http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
23-02-2014, 03:21 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-2014 03:22 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Autor komentarza: WARIATKRK Data: 15-05-2013 13:16:30
NietrzezwyTomasz widać po samym loginie ze to troll napinacz który podniecony jest sprawia mu satysfakcje seksualna to ze ktoś jemu odpisze...taki mitoman jak cop który stara się dowartościować tutaj przeciwstawiając siebie jako wykreowana postać w swoim umyśle. Autor komentarza: WARIATKRK Data: 15-05-2013 13:40:48 NietrzezwyTomasz jesteś dziwką chcesz to podam ci numer tel na maila i ustawimy się nie widzę problemów i powiesz mi to w oczy skurwysynie cwany za monitora przed klawiaturą. Wariat król. @Pakman http://www.bokser.org/content/2013/05/15.../index.jsp "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
23-02-2014, 03:43 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-2014 03:52 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
(23-02-2014 03:01 PM)Joker napisał(a): Coś w stylu Oscar wygrał z Floydem? Takie opinie mnie specjalnie nie dziwia(np. moj ojciec na goraco po walce mowil, ze remis bylby najlepszym rozwiazaniem), pod warunkiem, ze sa poparte wiedza, a nie tylko czepianiem sie gowno wartych statystyk, sombrero na glowie Moneya, miejscem walki, czy programem do mierzenia sily ciosow-Litosci. RSC-2 slynie z kontrowersyjnych opinii. Przeciez on twierdzil, ze Michalczewski unikal ponad 30roznych mistrzow swiata, podczas gdy o Marquezie pisze, jako o tym ktory walczy z kazdym, i nikogo nie unika. Sam sie gubi w swoich teoriach. Linki, do wojenek Wariata, to sama slodycz. Pisalem to powaznie.. zaluje, ze nie siedzi on z nami na forum. Tutaj nie muslaby sie uzerac z jakimis dziecmi.. na bank czulby sie lepiej niz na glownej. Wariat, jak to czytasz to wpadaj smialo. |
|||
23-02-2014, 03:48 PM
|
|||
|
|||
Jeżeli wariat za ten post który przytoczył @Krychu nie dostał bana to brak mi słów...
|
|||
23-02-2014, 03:53 PM
|
|||
|
|||
Wie ktoś po ilu ostrzeżeniach dostaje się bana na głównej?
|
|||
23-02-2014, 03:58 PM
|
|||
|
|||
Po co banowac na glownej? Przeciez tam jest czesto-gesto samowolka. Wiem, czasem ktos nie wytrzyma i da ostrzezenie, czy nawet bana.. Ja jestem temu przeciwny. Po co tam bany? Przeciez, to zajebiscie jest wejsc w temat Floyda, czy Adamka i czytac ostre wymiany. Dla mnie bomba. Ne udzielam sie tam, wiec mam bezpieczny dystans.
|
|||
23-02-2014, 04:03 PM
|
|||
|
|||
Autor komentarza: WARIATKRK Data: 14-07-2013 20:04:36
nik napisał taki sam farmazon chodzący jak ty a ty idioto w byle co się napisze wierzysz bo jesteś na wypuchach montowany o ile wiesz co to znaczy.konwersacja z toba to dno i pół meta muły wiec ciach bajera szkoda mi nawet kolejnej 1 sekundy na napinacza internetowego i kłamcy plotkarza Autor komentarza: WARIATKRK Data: 14-07-2013 13:14:55 nik coś słabo nie wymyślaj!w koszuli wizytowej i skórze bo tak chodzę na dresowo to może z psem góra wiec nie pisz farmazonów kłamco!!!Ja fakty stwierdzam nie pisze baśni jak ty farmarzoniarzu!takie plotkary jak ty są najgorsze zresztą nikt jesteś jak wskazuje twój login sam siebie określiłeś ze jesteś nikt i nic! http://www.bokser.org/content/2013/07/13.../index.jsp "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
23-02-2014, 04:13 PM
|
|||
|
|||
Gość ma swój świat...
Najlepsze jest jednak to jak straszy namierzeniem po IP Poszukaj Krychu czegoś takiego |
|||
23-02-2014, 04:30 PM
|
|||
|
|||
Autor komentarza: WARIATKRK Data: 14-12-2013 21:51:48
UsAtmeI opisuje fakty nie wiesz ocb to nie wier*****.Wiesz że teraz redakcja musi mi podac twój adres Ip jeśli o to wystąpię a tak się składa że do red Dudka mam prywatny numer :)Przysięgam cie nie podaruje ci tych farmazonów Autor komentarza: WARIATKRK Data: 14-12-2013 21:35:08 bak jeszcze parę miechów temu czytałem cie i nie raz z sensem się wypowiadałeś.Nawet podzielałem twoja opinie często.Ale teraz zachowujesz się jak troll albo jad debil nie wiem co gorsze.Do tego twoje wpisy o opalachu świadczą o twoim homoseksualizmie ciągle zachwalasz tego buma bez serca tak jakbyś kochał się w nim.ogarnij się wiem że nie oglądasz każdej większej walki nad ranem i nie błyśniesz opinią na takie tematy ale to nie oznacza że musisz zwracać na siebie uwagę robiąc z siebie idiotę numer 1.BKR - Boże Kopsnij Rozum o to poproś małolacie na święta pana Boga UsAtmeI żebyś zakumał na tej podstawie redakcja wyda mi twoje Ip bo te artykuły są dla ciebie przypisane pomówienie (art. 212) zniewagę (art. 216) http://www.bokser.org/content/2013/12/14.../index.jsp "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 132 gości