Kadencja Braci trwa...
|
05-12-2012, 09:41 PM
|
|||
|
|||
RE: Kadencja Braci trwa...
RSC-2
to były czasy które już nie wrócą. teraz nie ma nawet za bardzo kogo z kim konfrontować. Chyba że prospekci. ale jak Ci sie powybijają to już nuda całkowicie zawładnie HW. wystraczy że ostatnio jedne "Bat na kliczków" odpadł z Banksem który dodatkowo pełnił role trenera. Braci nie skonforntujesz nie ma rady. Haye już z jednym cisnął ale dla mnie mógłby to zrobić jeszcze po razie z każdym a Powietkina zbił żałosny Huck. Fajnie by było jakby Chisora podniósł sie po klęsce. wierze w niego cały czas. chciałym go zobaczyć z Powietkinem. i Banksa z Alexem też. HW opuściła dosć duzo znacząca twarz jak Chambers.. Kryzys panowie !! biada ! musimy sie jarać wagami średnimi . junior półśrednia do super średnia. ew. półcieżka. tam jest teraz co oglądać. rady nie ma. chyba że poczekamy na moje nadjescie ![]() ![]() "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
09-12-2012, 12:33 PM
|
|||
|
|||
W ostatnich 10 latach waga cieżka przestała być wagą ciężką ,obecnie to waga ;średnich,półciężkich ,cruserów ,świnipasów i mutantów
Młody Kliczko skończy jak Pacman ,twarzą do gleby za kilka lat. ![]() |
|||
11-12-2012, 08:12 AM
|
|||
|
|||
(09-12-2012 12:33 PM)pyra90 napisał(a): Młody Kliczko skończy jak Pacman ,twarzą do gleby za kilka lat.To chyba Tysona trzeba dać do odmładzarki ![]() Nie no, różnie to może być. To boks, to waga ciężka, niedługo swoje szanse walki o pas będą dostawać 2-metrowcy, którzy są lepsi od Wacha. Władimir w przyszłym roku skończy 37 lat. Sądzę, że on zakończy karierę wcześniej niż jego brat, myślę, że jak będzie miał 40 na karku to już go nie będzie na ringach. ![]() |
|||
14-12-2012, 03:22 PM
|
|||
|
|||
A tymczasem na Ukrainie:
![]() |
|||
14-12-2012, 04:07 PM
|
|||
|
|||
Banda dzikusów i nic więcej. Nie wiem po co im te drogie garniturki. Porządnych ludzi na takie nie stać a tutaj jakieś wieśniaki chodzą w nich.
|
|||
15-12-2012, 06:30 PM
|
|||
|
|||
Witalij Kliczko powinien dostać pokojową nagrodę Nobla za to, że tam tylko stał się przyglądał, a nie przyprowadził ich do porządku
![]() ![]() |
|||
15-12-2012, 07:00 PM
|
|||
|
|||
Przecież on wiedział, że jednym strzałem może każdego z nich pozabijać.
![]() |
|||
18-12-2012, 04:38 PM
|
|||
|
|||
![]() |
|||
06-01-2013, 03:03 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-01-2013 03:03 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
Ktoś zadał ostatnio mądre pytanie, które pozostało bez odpowiedzi.
Dlaczego Vitali wyprzedził Władimira w rankingu box.rec? I tak przy okazji dlaczego Hernandez (CW) jest... Niemcem xdd ![]() ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
06-01-2013, 03:15 PM
|
|||
|
|||
Jerome, co w tym dziwnego że przyznali Hernandezowi obywatelstwo niemieckie? Przecież gdzieś musi walczyć, a na Kubie nie może. Walczy tam i mieszka od początku kariery.
Petr Petrov też bokser z urodzenia Rosjanin, ale też od początku kariery walczył w Hiszpanii i posiada Hiszpańskie obywatelstwo. Dziwne, że nie wiesz takich rzeczy. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości