Damian Jonak
|
15-09-2013, 08:35 PM
|
|||
|
|||
RE: Damian Jonak
@RoyJonesJr
Hahahahahha, nie rozumiem.... |
|||
16-09-2013, 11:12 AM
|
|||
|
|||
A oglądałeś kiedykolwiek teleturniej "najsłabsze ogniwo" ?
"..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
16-09-2013, 11:35 AM
|
|||
|
|||
@RoyJonesJr
Oglądałem, oglądałem, śmieje się |
|||
16-09-2013, 11:59 AM
|
|||
|
|||
Chłopaki pousuwajcie ten spam.
|
|||
16-09-2013, 12:28 PM
|
|||
|
|||
Padło tu kiedyś hasło - Jonak - Molina, bądź Jonak - Smith. Po obejrzeniu walki sądzę, że Damian nie stałby z nimi na straconej pozycji. Molina może jest bardzo niewygodny, ale jeśli Jonak wywierałby presję to miałby sporą szansę. A ze Smithem? Nie wiem czy ta walka to przypadek, czy obecne możliwości, ale mówi się, że zawodnik jest tak dobry jak jego ostatnia walke, tak wieć Polak byłby dla mnie zdecydowanym faworytem.
|
|||
16-09-2013, 03:31 PM
|
|||
|
|||
Ze Smithem tak, natomiast z Moliną hmm ciężka sprawa...wątpie w sukces Damiana w starciu z Moliną.
|
|||
16-09-2013, 03:40 PM
|
|||
|
|||
Molina czy nawet Smith to zawodnicy o klasę lepsi niż Jonak... o czym wy w ogóle piszecie. Chyba ten nadmuchany rekord Damiana daje się Wam we znaki.
|
|||
16-09-2013, 03:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-09-2013 03:56 PM przez Pakman.)
|
|||
|
|||
Rabczenka, Konecny i Bajsangurow robią Jonaka do jednej bramki. O Molinach czy innych Smithach to nawet nie ma co pisać. Jonak ma tak niewiarygodnie napompowany rekord, że jak pęknie to będzie go słychać nawet w rezydencji Floyda.
Jonak miał talent, ale został popisowo zmarnowany przez Łapina, który stworzył z niego jakieś bokserskie dziwadło: swarmera walczącego na dystans. W żadnej, ale to żadnej walce Jonak nie wywarł na mnie pozytywnego wrażenia. Może poza walką z Jose Luisem Cruzem, której obraz zaciemniał jednak "redaktor" Szczęsny, który przy każdym lewym prostym Jonaka darł mordę, jakby samego PacMana poskładał. Pamiętam jak Jonak przechodził na zawodowstwo i w jednej z śląskich gazet pojawił się artykuł o nim zatytułowany: " Polski Oscar de la Hoya ". |
|||
16-09-2013, 03:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Damian Jonak | |||
16-09-2013, 04:03 PM
|
|||
|
|||