Szukam walki...
|
27-08-2012, 09:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-12-2012 11:32 PM przez Szakal.)
|
|||
|
|||
Szukam walki...
Nie znalazłem takiego tematu na forum, a wydaje mi się, że może być przydatny.
Dlaczego zakładam taki temat? Otóż chciałbym, żeby forumowicze pisali w nim jakich walk poszukują, a inni, jeśli tymi walkami dysponują lub wiedzą gdzie jest znaleźć, podawali do nich link. Czasami szukam niektórych walk naprawdę długo i niestety bezskutecznie, a okazywało się że miał ją, np. mój znajomy, który kupił ją od jakieś kolekcjonera i wystarczyło tylko zapytać. Przy czym od razu zaznaczam: prosiłbym o dodawanie w tym temacie walk, których NAPRAWDĘ DOKŁADNIE szukaliście i nie udało się Wam ich znaleźć. Polecam takie serwisy YouTube, Dailymotion, Vimeo, SosoBoxing, AllTheBestFights czy SweetBoxing. Jeśli tam szukanych przez Was pojedynków nie ma, to wtedy możecie spokojnie odpowiedzieć w tym temacie. Chodzi po prostu o to, żeby nie tracić czasu na szukanie walk, do których dostęp jest względnie łatwy. Poszukuję walk: 1)Kazuto Ioka - Thongthailek Sor Tanapinyo 2)Ryuji Hara - Shuhei Ito 3)Johnny Tapia - Mauricio Pastrana 4)Ivan Calderon - Lorenzo Trejo 5)Thomas Oosthuizen - Isaac Chilemba 6)Donnie Nietes - Angky Angkotta Jeśli ktoś je ma, lub wie gdzie je znaleźć, to oczywiście proszę o informację ;] PS. Jeśli dział jest nieodpowiedni, to przepraszam i niech moderatorzy oczywiście go przesuną w odpowiednie miejsce. |
|||
27-08-2012, 09:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Szukam walki...
Popytam o to, też bym chętnie obejrzał, myślę że nie będzie problemów, ale dojdę do tego dopiero za jakiś czas, więc jeśli ktoś trafi na to szybciej, to wrzucać nie czekać
![]() |
|||
27-08-2012, 09:58 PM
|
|||
|
|||
Niech już będzie w tym dziale. To forum jest tak małe, że nie ma jak bałaganu narobić
![]() Świetną robotę odwalacie, panowie. |
|||
28-08-2012, 08:20 AM
|
|||
|
|||
Przeskoczyłem wszystkie serwisy do tego całe google w poszukiwaniu twojej walki Szakal, ale pełno tylko II walki być może bardziej interesował ich nokaut
![]() Ja poszukuję walki William Joppy vs Julio Cesar Green I |
|||
25-09-2012, 02:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2012 02:47 PM przez redd.)
|
|||
|
|||
Od dawna czaję się na tę walkę, ale nigdzie nie potrafię jej znaleźć:
Ray Mercer vs Marion Wilson |
|||
25-09-2012, 05:57 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2012 05:57 PM przez Szakal.)
|
|||
|
|||
@PeterManfredo
Jak coś wybierzesz, to daj mi znać. A walkę Gonzaleza z Rosasem jeśli możesz to wrzuć na jakiś serwer wymiany plików (np. rosyjski "Narod") bo wysyłanie pocztą płytki z jedną walkę to strata pieniędzy. |
|||
25-09-2012, 06:27 PM
|
|||
|
|||
@PeterManfredo
Tak byłbym zainteresowany uzyskaniem tej walki ![]() Na wymianę za bardzo nic nie mam, moja lista jest dosyć uboga, ale wrzucę później na forum spis walk jakie posiadam, może coś tam dla siebie znajdziesz. |
|||
25-09-2012, 07:33 PM
|
|||
|
|||
Dobra,ja tam nic nie chce za te walki cieszę się że komuś się to może przydać. Wrzucę to gdzieś i dam znać
![]() |
|||
25-09-2012, 09:15 PM
|
|||
|
|||
Również byłbym bardzo wdzięczny za walkę Rosasa. Nie wiedziałem, że jesteś przyczajonym kolekcjonerem
![]() |
|||
25-09-2012, 09:22 PM
|
|||
|
|||
No nie ukrywam,że jak się zabrałem za kolekcjonowanie to siedziałem 10 godzin dziennie lub po nocy na różnych serwisach i ściągałem ;-).
![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości