![]() |
Szukam walki... - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Boks w telewizji (/forum-17.html) +--- Wątek: Szukam walki... (/thread-576.html) |
Szukam walki... - Szakal - 27-08-2012 09:06 PM Nie znalazłem takiego tematu na forum, a wydaje mi się, że może być przydatny. Dlaczego zakładam taki temat? Otóż chciałbym, żeby forumowicze pisali w nim jakich walk poszukują, a inni, jeśli tymi walkami dysponują lub wiedzą gdzie jest znaleźć, podawali do nich link. Czasami szukam niektórych walk naprawdę długo i niestety bezskutecznie, a okazywało się że miał ją, np. mój znajomy, który kupił ją od jakieś kolekcjonera i wystarczyło tylko zapytać. Przy czym od razu zaznaczam: prosiłbym o dodawanie w tym temacie walk, których NAPRAWDĘ DOKŁADNIE szukaliście i nie udało się Wam ich znaleźć. Polecam takie serwisy YouTube, Dailymotion, Vimeo, SosoBoxing, AllTheBestFights czy SweetBoxing. Jeśli tam szukanych przez Was pojedynków nie ma, to wtedy możecie spokojnie odpowiedzieć w tym temacie. Chodzi po prostu o to, żeby nie tracić czasu na szukanie walk, do których dostęp jest względnie łatwy. Poszukuję walk: 1)Kazuto Ioka - Thongthailek Sor Tanapinyo 2)Ryuji Hara - Shuhei Ito 3)Johnny Tapia - Mauricio Pastrana 4)Ivan Calderon - Lorenzo Trejo 5)Thomas Oosthuizen - Isaac Chilemba 6)Donnie Nietes - Angky Angkotta Jeśli ktoś je ma, lub wie gdzie je znaleźć, to oczywiście proszę o informację ;] PS. Jeśli dział jest nieodpowiedni, to przepraszam i niech moderatorzy oczywiście go przesuną w odpowiednie miejsce. RE: Szukam walki... - Mastrangelo - 27-08-2012 09:14 PM Popytam o to, też bym chętnie obejrzał, myślę że nie będzie problemów, ale dojdę do tego dopiero za jakiś czas, więc jeśli ktoś trafi na to szybciej, to wrzucać nie czekać ![]() RE: Szukam walki... - Maynard - 27-08-2012 09:58 PM Niech już będzie w tym dziale. To forum jest tak małe, że nie ma jak bałaganu narobić ![]() Świetną robotę odwalacie, panowie. RE: Szukam walki... - Holy230 - 28-08-2012 08:20 AM Przeskoczyłem wszystkie serwisy do tego całe google w poszukiwaniu twojej walki Szakal, ale pełno tylko II walki być może bardziej interesował ich nokaut ![]() Ja poszukuję walki William Joppy vs Julio Cesar Green I RE: Szukam walki... - redd - 25-09-2012 02:46 PM Od dawna czaję się na tę walkę, ale nigdzie nie potrafię jej znaleźć: Ray Mercer vs Marion Wilson RE: Szukam walki... - Szakal - 25-09-2012 05:57 PM @PeterManfredo Jak coś wybierzesz, to daj mi znać. A walkę Gonzaleza z Rosasem jeśli możesz to wrzuć na jakiś serwer wymiany plików (np. rosyjski "Narod") bo wysyłanie pocztą płytki z jedną walkę to strata pieniędzy. RE: Szukam walki... - redd - 25-09-2012 06:27 PM @PeterManfredo Tak byłbym zainteresowany uzyskaniem tej walki ![]() Na wymianę za bardzo nic nie mam, moja lista jest dosyć uboga, ale wrzucę później na forum spis walk jakie posiadam, może coś tam dla siebie znajdziesz. RE: Szukam walki... - PeterManfredo - 25-09-2012 07:33 PM Dobra,ja tam nic nie chce za te walki cieszę się że komuś się to może przydać. Wrzucę to gdzieś i dam znać RE: Szukam walki... - Mastrangelo - 25-09-2012 09:15 PM Również byłbym bardzo wdzięczny za walkę Rosasa. Nie wiedziałem, że jesteś przyczajonym kolekcjonerem ![]() RE: Szukam walki... - PeterManfredo - 25-09-2012 09:22 PM No nie ukrywam,że jak się zabrałem za kolekcjonowanie to siedziałem 10 godzin dziennie lub po nocy na różnych serwisach i ściągałem ;-). |