Szukam walki...
|
12-02-2013, 10:27 PM
|
|||
|
|||
RE: Szukam walki...
"..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
15-02-2013, 10:13 PM
|
|||
|
|||
Poszukuję pojedynku: Dejan Zlaticanin vs Felix Lora. Może ktoś posiada tą walkę, bądź chciałby udostępnić czy coś innego?
|
|||
17-02-2013, 01:20 PM
|
|||
|
|||
A ja walki nie szukam.
Szukam nagrania z programu Kuby Wojewódzkiego, gdy gościem był Tomasz Adamek. To chyba było w 2005 roku. Ponoć Adamek wtedy grał na gitarze i śpiewał ulubioną pieśń Jana Pawła II. |
|||
17-02-2013, 04:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2013 04:31 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
To Adamek był u Kuby? Nie wiedziałem...
Szukam ostatniej walki Bronera w dobrej jakości. Ma ktoś pod ręką? They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
17-02-2013, 07:50 PM
|
|||
|
|||
Był był. I był u Majewskiego oraz Lisa (te nagrania chyba bez problemu można znaleźć w necie). Ale u Wojewódzkiego to było dość dawno, jeszcze gdy leciało to na Polsacie, a nie w TVN. Był i u Wojewódzkiego Włodarczyk (razem z Palikotem) - to też łatwo można odnaleźć.
Ale nagranie z Adamkiem znaleźć... Ni czorta. Podobno Adamek początkowo nie bardzo chciał iść do Kuby jak się dowiedział, że za udział tam nie dostaje się ani grosza Ale po namowach poszedł. W końcu wtedy program był mega popularny. |
|||
19-02-2013, 01:09 PM
|
|||
|
|||
Przyznam że też szukałem,ale ni cholery nie znalazłem.
Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
04-03-2013, 11:51 AM
|
|||
|
|||
Nie znalazłem takiego wątku na forum, a nie chcę zakładać nowego tematu specjalnie dla jednego zapytania więc postnowiłem zapytać tutaj To chyba najrozsądniejszy dział A więc szukam programu który oglądałem gdzieś w latach 2005 2008 na Polsat Sport przedstawiąjcy najciekawsze i najważniejsze zdarzenia w historii zawodowego boksu, czytany przez Kostyre. Coś w podobie do legendery night ale ten program nie był poświęcony tylko jednej nocy pzdr!
|
|||
05-03-2013, 07:57 PM
|
|||
|
|||
Poszukuję obojętnie jakich pojedynków Kameruńskiego boksera wagi ciężkiej, Carlosa Takama. Szczególnie jeśli by ktoś wiedział, gdzie moge znaleźć jegą walkę z Gbengą Oloukunem.
|
|||
18-03-2013, 10:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Szukam walki... | |||
28-03-2013, 08:27 AM
|
|||
|
|||
Ja kapeńkę nie w temacie,ale szukam filmu "Carnera Wielki Mistrz",ktoś wie gdzie można go znaleźć do ściągnięcia czy obejrzenia?
Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości